Show

Komentari 69

Ništa bez mandarina: Jede ih uz meso i sir, skinula je 20 kila

Ništa bez mandarina: Jede ih uz meso i sir, skinula je 20 kila

Kristina osim što prodaje mandarine, redovito ih uvrštava i u svoju prehranu. Bilo da jede meso, pohani sir ili povrće, Penava uza sve kao prilog stavlja mandarine

Kristina Penava (20) iz Zagreba, svima poznatija kao Kristina Mandarina preko noći je postala popularna zahvaljujući tome što prodaje mandarine na štandu. Koliko je vjerna svom poslu i koliko ga voli, dokazala je i tetovažom mandarine na gležnju, koju je, tvrdi, oduvijek željela. Osim simboličnih sitnica, Kristina i u svoju prehranu redovito uvrštava mandarine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama sa svojim je pratiteljima podijelila video snimku u kojoj pokazuje što se nalazi na njezinom meniju prilikom odlaska u jedan zagrebački restoran.

Tako Kristina jede pohani sir, meso, povrće, a uz sve su uvijek dodatni prilog mandarine.

- Ubijanje u hrani - napisala je Kristina u opis kratkog videa.

Nedavno je priznala kako je pažljiva što se tiče prehrane te kako danas ima puno manje kilograma nego što je imala nekad. 

- Da, buca mala. Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće. Međutim, nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - napisala je Kristina jednom prilikom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci