Obavijesti

Show

Komentari 94

Ništa od Seve: Tražila 200.000 kn po izvedbi pa je zamijenili?

Ništa od Seve: Tražila 200.000 kn po izvedbi pa je zamijenili?
1

Nenad Ninčević i Goran Karan odustali su od verzije u kojoj bi estradne zvijezde bili glavni likovi priče jer traže velike honorare. Zvjezdanu postavu predvodila je Severina

VIDEO

Ne možemo uskladiti nastupe pjevača s terminima mjuzikla. To su najveće pjevačke zvijezde koje imaju koncerte svakog vikenda, kaže skladatelj Nenad Ninčević (55).

Zvjezdanu postavu mjuzikla 'Naša bila storija' predvođenu Severinom (44) i Goranom Karanom (52) ipak će zamijeniti glumačka. Iako se godinama govori o mjuziklu u kojemu će pjevati estradna krema, ti će pjevači nastupiti samo u prve tri izvedbe. Glasine da su pravi razlog razlaza zapravo poveći honorari koje zvijezde traže Ninčević demantira. Prema njima, Severina ne želi pjevati ispod 200.000 kuna po predstavi.

Sta je svit: Severina i Karan snimili su 2015. “Sta je svit”, koja dosad ima gotovo 1,5 milijuna pregleda na YouTubeu

- Nitko od pjevača nije ni pitao za honorar. Svi su spremni pjevati besplatno. Sve što su dosad snimili bilo je o njihovu trošku. Nitko, uključujući i Severinu, nije tražio ni za putne troškove - tvrdi Ninčević.

- Severina za 'Našu bilu štoriju' nije tražila nikakav honorar. 'Naša bila štorija' je vrhunsko umjetničko djelo, u kojem je svakom glazbeniku i umjetniku čast sudjelovati pa su u takvim projektima zbog visine troškova produkcije honorari sporedna stvar - izjavio je menadžer pjevačice, Tomislav Petrović.

Redateljica Nina Kleflin će ovih dana na audicijama tražiti glumce koji će mjuzikl igrati u hrvatskim kazalištima. Premijera se očekuje početkom svibnja. Uoči premijere glumačke postave mjuzikla pjevači će napraviti koncertnu promociju mjuzikla u dvoranama. Razmišlja se o zagrebačkoj Ciboni i splitskim Gripama. No postavljanje mjuzikla stoji 1,500.000 kuna. U to nije uračunat najam dvorane niti honorari izvođača.

  Drugi singl: U “Manta me jubav” s Karanom i Severinom pjevaju Danijela Martinović i Giuliano     

- Idemo u to pa što Bog da. Ne smijem ni staviti na papir koliko će to koštati. S tri ‘zvjezdane’ izvedbe se sigurno nećemo pokriti - uvjeren je Ninčević.

Skladatelju su dosadili pehovi koji već osmu godinu prate mjuzikl. Želi prekinuti negativan niz. Severina je u osam godina dva puta ozlijedila nogu. Ninčević nije ni pomišljao na njezinu zamjenu. Nakon Splićanke problema je imao i producent projekta Nenad Šiškov. Njemu je iznenada obolio otac, pa je cijeli projekt bio na čekanju osam mjeseci. Premijera je trebala biti u ljeto 2013., ali tad se razbolio Vinko Coce, koji je trebao igrati Severinina oca Vinka. Ninčević i Karan nisu htjeli zamjenu, čekali su da se trogirski pjevač oporavi.

- Bili smo uvjereni da će ozdraviti, ta uloga bila je napisana baš za njega. Nažalost, moj prijatelj premijeru nije dočekao - rekao je Ninčević.

Coce je preminuo u 59. godini, a njegov lik utjelovit će tenor splitskog HNK Stefan Kokoškov (49). Uz Severinu i Karana u samo tri izvedbe pjevat će Tedi Spalato, Danijela Martinović (45), Giuliano (43), Arijana Čulina (51) i Snježana Šiškov Sinovčić

Najveće glumačko iskustvo među pjevačima ima Severina. Ovo joj neće biti prvi mjuzikl. Karijeru je počela s deset godina, glumeći u mjuziklu 'Frani Štrapalu'. Glumila je i u 'Karolini Riječkoj' u riječkom HNK, u filmu 'Duhovi Sarajeva' te monodrami 'Čekajući svog čovika' u zagrebačkom Kerempuhu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael