Show

Komentari 18

Ništa Severina, Igor Kojić sada razmišlja samo o Crvenoj zvezdi

Ništa Severina, Igor Kojić sada razmišlja samo o Crvenoj zvezdi

Bivši golman i nogometni menadžer ovih dana uživa zbog svoje prve ljubavi. I ne, to nije njegova supruga Sevka nego Zvezda. Svoje oduševljenje podijelio je i na Instagramu

Igor Kojić (32) ovog je vikenda bio u ekstazi od sreće. Nije, barem koliko je poznato, uspio izgladiti narušeni odnos sa suprugom Severinom Kojić (48) nego je slavio pobjedu svoje voljene Crvene zvezde... Točnije, slavio je uspjeh jednog igrača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Već nekoliko puta Igor je s divljenjem na svoj Instagram profil stavljao fotke i videosnimke golova mladog igrača Zvezde Andrije Radulovića (17), a ovog vikenda, kad je Radulović zabio svoj prvi seniorski gol za bivšeg prvaka Europe, i to na debiju, Igor je eksplodirao od emocija...

- Ovo je momak koji je zaslužio baš sve što mu se događa. Čarobna noć za čarobnog momka i sve zvezdaše. Ljepota njegova karaktera je bolja od ljepote njegove lijeve noge. Svakako najbitnija stvar za uspjeh - to je dobar karakter koji krasi ovog momka i budućeg šampiona - pisao je oduševljeni Kojić, a na lijepim riječima mu je zahvalio i mladi nogometaš.

A zbog cijele ove situacije Igor je hit u srpskim medijima. Kako pišu, prvi je prognozirao veliki uspjeh mladiću za kojeg će se, nadaju se oni, u budućnosti otimati najjači svjetski klubovi. Inače, kad je tek prohodao sa Severinom, Igor je radio kao nogometni menadžer, a prije toga pokušavao se probiti kao golman.

Ali bez puno sreće. Iz omladinskih pogona Zvezde otišao je u Obilić, pa Dinamo Pančevo, pa onda Hajduk, ali ne splitski nego onaj niželigaški beogradski, a 2013. godine, u svojoj 25. godini, okončao je karijeru u Smederevu. Dio srpskih medija odmah je počeo šuškati kako je Igor zainteresiran za Radulovića ne samo zbog njegove ljubavi prema Zvezdi nego zbog mogućeg menadžerskog angažmana.

Za to vrijeme od njegove supruge gotovo ni traga ni glasa. Nakon navodne svađe s cijelom obitelji Kojić i povratka u Zagreb Seve se pritajila te je, kako smo doznali od njezinih bliskih suradnika, posvećena isključivo sinu.

- Prije je Igora često dovodila na večere, ali nema ga u zadnje vrijeme. A i ne priča više toliko o njemu - rekao nam je prošlog tjedna Sevkin suradnik te dodao kako misli da se brak ne raspada nego da je samo u krizi.