Show

Komentari 81

Ništa štikla, samo šlape: Seve je ribala pod pa radila čučnjeve

Ništa štikla, samo šlape: Seve je ribala pod pa radila čučnjeve

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj čisti kuhinjski pod, a nakon toga se 'bacila' na tjelovježbu. U opisu videa je najavila i večerašnji live s gostima

Dok traje pandemija zbog korona virusa, brojni celebrityji sada žive kao 'obični smrtnici' te se izležavaju i opuštaju uz televiziju. Ipak, Severina Kojić (47) nije jedna od njih.

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila snimku na kojoj u papučama čisti kuhinjski pod, a nakon toga se 'bacila' na tjelovježbu te je radila čučnjeve. U opisu videa je najavila i večerašnji live s gostima.

- Kako održavam formu u četiri zida i još puno iznenađenja očekuje vas večeras u isto vrijeme kao i protekle dvije subote na Instagram live-u. Dakle, u 20:30 h u trećem izdanju SeVeTeVe, uz puno glazbenih iznenađenja, ugostit ću Matiju Dedića, Senidah, Gorana Bogdana, Amira Kazića Lea, Nataliju Kovačević i Darija Juričana - napisala je Splićanka.

Inače, Severina je u izolaciji u Beogradu sa suprugom Igorom (32) i njegovim roditeljima, Kebom (59) i Oljom. Pjevačica je nedavno s Kebom imala live koncert na Instagramu.

Izveli su nekoliko hitova, a za kraj je glazbenica svima poručila neka se čuvaju i ostanu doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci