Obavijesti

Show

Komentari 111

Soraja: 'Nisu mi 'cice' narasle, udebljala sam se nekoliko kila'

Soraja: 'Nisu mi 'cice' narasle, udebljala sam se nekoliko kila'
9

NEMA VIŠE OPERACIJA Iako su mnogi primijetili kako su grudi starlete Soraje Vučelić veće, ona nam je ispričala kako to nije zbog zahvata, nego zbog nove linije i napornih treninga...

VIDEO

Kad putujem avionom, uvijek se potrudim uz sebe imati primjerak 24sata, priča nam to najpoznatija balkanska starleta Soraja Vučelić (31), koju smo ulovili na jednom od njezinih mnogih putovanja...

Ovoga ljeta posjetila je sva mondena europska ljetovališta, kupala se u Saint Tropezu, šopingirala po Monaku, partijala po Ibizi, a protekli vikend provela je u Njemačkoj.

- Skoknula sam tamo zbog partyja povodom Noći vještica. a i da posjetim neke prijateljice koje tamo žive. Maskirala sam se u vješticu, bit ću ono što jesam, ponekad - priča nam kroz smijeh bujna Soraja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:02

Kako nam je rekla, uživa u privatnosti, smanjila je broj golišavih fotografija na Instagramu i lijepo joj je što je uzela pauzu od javnog života. Tek tu i tamo, sebi za dušu, objavi poneki seksi selfie koji “zapali” društvene mreže. Posljednja objava, na kojoj pozira u oskudnoj oblekici, izazvala je i lavinu komentara. Nekima se učinilo kako je Soraja opet povećala grudi, što je spremno demantirala.

- Ma taman posla! Nisam opet povećala grudi. Već dulje nisam nosila korzet pa možda i zato izgledaju veće - ponudila je prvo objašnjenje za nabujale grudi, a onda odmah i drugo:

- A može biti i da sam se malo popravila. Dobila sam tri, četiri kilograma, pa zato izgledam bujnije. Bila sam baš jako mršava, imala sam trojku, možda i četvorku. Sad ne znam kolike su mi grudi točno. Mislim da je ipak petica u pitanju - govori nam Soraja, koja nema baš najbolje mišljenje o grudnjacima.

- Ne kupujem ih po broju i ne nosim grudnjake. Pogotovo one s košaricom, ne trebaju mi veće grudi. Zadovoljna sam ovima koje imam i samo sam ih jednom otišla povećati - rekla nam je Soraja. A iako nam dolazi zima, što znači i puno više pokrivenosti i slojeva odjeće, to ovu gospodičnu neće spriječiti da novo godišnje doba dočeka spremna.

- Počela sam trenirati. Bila sam baš jako mršava jer mi se sviđao taj look, ali sad su mi ljepše obline. Nemam trenera, sve vježbe radim sama. Obline su ponovno u modi, barem po meni - rekla nam je Soraja.

I dalje ima gomilu uleta na društvenim mrežama, ali na to se već naviknula.

- Ma ne gnjave me, čak mi i odgovara to. Teško mi je izdvojiti najoriginalniji ulet, vjerute mi, bilo ih je mnogo - priča nam kroz smijeh ova starleta, koju smo upitali i za ljubavni život. Već se dugo šuška kako bujna dama ljubi sina ruskog milijardera, što nije potvrdila, ali ni demantirala.

- Godinu dana sam sretno zaljubljena. Kod muškaraca volim zelene oči, ali prije svega mi je bitno njegovo ponašanje. Mora biti empatičan, mora biti topao i mora biti karizmatičan. I smiren. Sve sam to našla u ljubavi, možda i više - dodaje Soraja, koju smo upitali i za brak:

- Ha, ha, ha. Svi ćemo se nekad udati...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

16:11
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'