Show

Komentari 22

Nitko nije primijetio Baldwina: Njegova žena je 'izbacila' grudi

Nitko nije primijetio Baldwina: Njegova žena je 'izbacila' grudi

Alec je bio u uobičajenom izdanju noseći crno ležernije odijelo i košulju, ali njega je rijetko tko i primjećivao uz suprugu. Supružnici su uzeli večer za sebe ostavivši petoro djece kod kuće

Kada izađem s njom na večeru ili crveni tepih, ja sam nevidljiv. Hilariju svi fotografiraju, intervjuiraju, a onda se sjete mene i samo komentiraju: 'Oh, Alec ti si opet u emisiji 'Saturday Night Live, to je super', požalio se nedavno Alec Baldwin (60). Glumac je od 2011. u braku s fitness trenericom i wellness stručnjakinjom Hilariom Baldwin (34).

Alec and Hilaria Baldwin and Kathie Lee Gifford grab Craig

Aleca je 'mlađahna' supruga ponovno 'zasjenila' kada su otišli na večeru u restoran u Los Angelesu. Par je našao vremena za sebe uz sinove, četveromjesečnog Romea Alejandra Davida, Rafaela Thomasa (2) i Leonarda Angela (1) te kćer Carmen Gabrielu (4). 

Alec, Hilaria Baldwin and Kathie Lee Gifford grab Craig

Hilaria, koja je brzo vratila liniju nakon poroda, je privukla pažnju u 'maloj crnoj haljini' s dekolteom u kojem su se isticale njezine bujne grudi, a čini se da je i Alec gledao zapanjeno u njih. Fitness trenerica je obula srebrne štikle i istaknula svoje vitke noge. Alec je bio u uobičajenom izdanju noseći crno ležernije odijelo i košulju, ali njega je rijetko tko i primjećivao uz suprugu. 

Glumac je prije Hilarije bio u braku kolegicom Kim Basinger (64) s kojom ima kćer, modela Ireland (22). Baldwin je nedavno objasnio kako je ovog puta namjerno stavio na prvo mjesto obitelj umjesto karijere. 

- Moja supruga Hilaria i ja smo dobili četvero djece u četiri i pol godine. Imamo brdo male djece - istaknuo je Alec. Dodao je kako mu se sada posao temelji na njegovoj obitelji i kako je dobio neke ponude za filmove gdje su mu uvjetovali da napusti New York, gdje živi, na pet tjedana. 

- Rekli su da moja obitelj ne može putovati sa mnom, da to nemaju u budžetu. I odbio sam jer ne želim biti udaljen od obitelji. Ako želite imati uspješan brak, morate biti zajedno - ispričao je glumac. 

 

Najčitaniji članci