Obavijesti

Show

Komentari 49

Nives Celzijus htjela pokazati zalazak sunca, a svi su u čudu gledali što to ona radi u plićaku

Nives Celzijus htjela pokazati zalazak sunca, a svi su u čudu gledali što to ona radi u plićaku
3

Njeni pratitelji zatrpali su joj komentare ispod objave jer su bili iznenađenim pogledom koji im je priredila. Sudeći po komplimentima mnogi su ovo jedva čekali

Nives Celzijus (40) svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je pravi pogled na njenu oblu stražnjicu da više nitko nije gledao zalazak sunca iz nje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ecija ivušić 00:52

- Primjećujete li vrelinu ljeta u mojim očima?! - upitala je Nives u objavi.

Naime, u videu koji je podijelila Nives leži u plićaku dok po njoj prolaze valovi, a ona zavodljivo gleda u kameru.

- Ne...u prvom planu je guza. Svaka čast, baš imaš petlju - odgovorili su joj pratitelji, a mnogi su s oduševljenjem dočekali ovakav pogled na njenu guzu.

- Tko je pogledao oči pored ovakve guze - poručili su joj i dodali kako 'vrelinu ljeta' ne primjećuju u njenim očima već u atraktivnom tijelu.

Nives 'hvata' hlad ispod palme u Makarskoj: Može i bez filtera!
Nives 'hvata' hlad ispod palme u Makarskoj: Može i bez filtera!

Podsjetimo, Nives je u Makarskoj jer je prije nekoliko dana tamo prisustvovala na djevojačkoj zabavi njene prijateljice Ecije Ivušić (35). Ecija je organizirala djevojačku u hotelu sa pet zvjezdica.

Prijateljice su tada pozirale u istim jednodijelnim badićima, ali je Ecija kao buduća mladenka nosila bijeli, a Nives ljubičasti. Osim mnogih pohvala na izgled, dobile su i komentar da izgledaju kao da su sestre. 

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES RAZBILA BMW