Show

Komentari 22

Nives Celzijus priznaje: 'Imam sijedih i idem na tretmane, ali mislim da izgledam prekrasno'

Nives Celzijus priznaje: 'Imam sijedih i idem na tretmane, ali mislim da izgledam prekrasno'

'Ne da mi se oprati kosa, ne da mi se otići kod frizera. Meni kosa toliko brzo raste, nekad sam se radovala kad mi kosa raste, ja sam sad luda, rekla je Nives koja je sebe uvjerila da par bijelih dlaka neće naštetiti njenom seksepilu

Vjerojatno to što godine nemilice idu, znači da bih trebala ulagati više vremena i financijskih sredstava, međutim ja odolijevam tome. Ja sam sebe uvjerila da ja prekrasno izgledam...hahaha...ja sam već godinama totalno uvjerena da sam ja sebi super, kad se ja pogledam u ogledalo Bože, ženo, pa tebi ništa ne treba!', ispričala je ususret 40. rođendanu Nives Celzijus za InMagazin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je otkrila Nives, vodi svakodnevnu borbu s sređivanjem i šminkanjem.

- Ne da mi se oprati kosa, ne da mi se otići kod frizera, ja sam sijeda za poludjet, ja sam sva bijela. Meni kosa toliko brzo raste, nekad sam se radovala kad mi kosa raste, ja sam sad luda. Jer kao ''evo pofarbala sam se, sad sam malo mirna'' i za pet dana već izbijaju sijede, sve se vidi - otkriva Nives. 

Ispričala je da ponekad ode i na tretmane pomlađivanja.

- Hrvatice ulažu jako puno u svoj izgled. Mislim da su Hrvatice prirodno lijepe, ali generalno to neko održavanje danas koje je mainstream, svi pokušavaju izgledati bolje, zdravije i to je jednostavno jedan način življenja u kojem da nas živimo i ovu su jednostavno ti nekakvi tretmani, neinvazivni, bez suza a zapravo se dobije jedno jako dobro poboljšanje - rekla je za InMagazin.

Da i dalje izgleda odlično, unatoč 'okruglom' 40. rođendanu, Nives dokazuje gotovo svakodnevnim fotografijama na društvenim mrežama.

Obožavatelje je počastila 'vrućom' fotkom u mini kariranoj suknji i čarapama 'do koljena'.

Najčitaniji članci