Obavijesti

Show

Komentari 5

Nives i Goran uživaju u Americi, razgledavali su Međunarodnu tenisku kuću slavnih i fotkali se

Nives i Goran uživaju u Americi, razgledavali su Međunarodnu tenisku kuću slavnih i fotkali se
5

Nives je velika podrška suprugu, koji je postao prvi Hrvat u Kući slavnih u američkom Newportu. Goran će ovaj vikend biti svečano primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih zbog čega je neizmjerno sretan

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević (49) i supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević (39) objavili su na društvenim mrežama fotografiju kojom su tisućama pratitelja otkrili da su u Americi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Goran Ivanišević VIDEO

Vjerni fanovi to su i znali jer u tijeku su, kako su i sami istaknuli u opisu ispod fotografije, 'pripreme za Tennis Hall of Fame'. Umirovljeni tenisač i trener Novaka Đokovića (34) raznježio je mnoge pozirajući s 'boljom polovicom' jer su takve slike na njegovu profilu rijetkost.  

- Baš ste zgodni - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala:

- Predivan ste par i odlično izgledate.

Oglasio se i Đoković, koji mu je napisao: 'Ajmo, Šefinjo.' 

Nives je već neko vrijeme na odmoru od radija, istaknula je kako je sve u redu, samo je na dužem godišnjem. U međuvremenu je uživala sa sinčićem Oliverom (2) i bila velika podrška suprugu, koji je postao prvi Hrvat u Kući slavnih u američkom Newportu. Goran će ovaj vikend biti svečano primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih.