Obavijesti

Show

Komentari 18

Nives izbacila dekolte, no fanovi je pitali: Gdje ti je druga štikla?

Nives izbacila dekolte, no fanovi je pitali: Gdje ti je druga štikla?
1

Celzijus obično pozira u minijaturnim kupaćim kostimima ili u donjem rublju, a sada je za 'izlazak' na terasu odjenula ružičastu haljinu koja joj je istaknula duboki dekolte. Uz to je iskombinirala ružičaste naušnice i štikle

VIDEO

Pjevačica Nives Celzijus (38) ni danas nije iznevjerila svoje vjerne obožavatelje. Standardno je 'okinula' fotografiju na svojoj terasi gdje svakodnevno provodi puno vremena. No, ovaj put u malo drugačijem izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Nives i Knoll pozirale u istoj pozi

Pokretanje videa...

Ivana Knoll i Nives Celzijus 01:07

Celzijus obično pozira u minijaturnim kupaćim kostimima ili u donjem rublju, a sada je za 'izlazak' na terasu odjenula ružičastu haljinu koja joj je istaknula duboki dekolte. Uz to je iskombinirala ružičaste naušnice i štikle u istoj boji. Kako bi još malo 'začinila' fotografiju bojom, pozirala je s ružičastom lizalicom.

- Predivna si, Nives. Ti si lijepa bez obzira na godine - pisali su joj njezini obožavatelji.

No, neki od njih primijetili su kako Celzijus ima samo jednu štiklu pa su je pitali što se dogodilo s drugom.

- Pusti lizalicu, gdje ti je druga štikla? - pitali su je.

Nives se razgolitila na terasi pa pokazala tetovažu: 'Top, goriš'
Nives se razgolitila na terasi pa pokazala tetovažu: 'Top, goriš'

Nives nije odgovarala na komentare ispod objavljene fotografije pa tako nije niti otkrila gdje je 'izgubila' drugu štiklu. Njezina nova fotografija u manje od sat vremena skupila je više od 6.000 lajkova.

Ovo nije prva fotografija koju je Nives 'okinula' na terasi. Gotovo svaki dan objavi barem jednu pa je dala do znanja kako tamo doista uživa. Uz to, terasu jako često i uređuje kako bi joj bilo što ugodnije. Nedavno je sadila i cvijeće u društvu svojeg prijatelja. Za tu je priliku odjenula kratku haljinu, koja joj je otkrivala više no što je sakrivala.

Na svojoj terasi u Zagrebu otvorila je i sezonu kupanja. Bazen na napuhavanje napunila je vodom i zaplivala s prijateljicom Kristinom Juračić. Razgolitila se zatim Nives i sama u toples pa odmarala na zagrebačkoj terasi glumeći da je na moru.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin