Obavijesti

Show

Komentari 14

Nives 'mijenja spol': Možda ću sad napokon shvatiti muškarce

Nives 'mijenja spol': Možda ću sad napokon shvatiti muškarce
3

U prvoj epizodi četvrte sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Tomi in der Mühlenu, Sandri Bagarić i Goranu Navojcu u žiriju pridružit će se pobjednik treće sezone Damir Kedžo

VIDEO

Sezonu otvaraju Ricky Martin, Jennifer Lopez, Madonna, Tina Turner, a na binu će stati i Baha Men, Toše, Chubby Checker i Colonia

Damir će, nakon što smo ga vidjeli s izvedbama poznatih glazbenih imena kao što su Mariah Carey, Lady GaGa, The Weeknd, Lana Jurčević, Britney Spears, Petar Grašo i drugi, napokon na pozornici hit showa stati i s autorskom pjesmom pod nazivom 'Not a crime'.

Kedžo je najavio da će kao član žirija biti blag i nepravedan, no tek ćemo vidjeti kako će pobjednik showa komentirati ovogodišnje kandidate i njihove prve nastupe. 

Pjevačica Nives Celzijus u prvoj emisiji nastupit će kao Baha Men.

- Jako sam uzbuđena, ipak je ovo prvi nastup. Malo me hvata tremica - izjavila je Nives koja je već bila u studiju popularnog showa, no tada je bila u ulozi gostujuće članice žirija. Kako će se Nives sada snaći u drugoj ulozi, saznat ćemo ove nedjelje kada će izvesti hit pjesmu 'Who Let the Dogs Out'.

- Nadam se da ću kroz ovu emisiju otkriti neke svoje skrivene talente - otkriva Nives koja će se već u prvoj emisiji transformirati u muškog izvođača.

- Možda će mi muškarci nakon ovoga postati shvatljiviji - govori Nives.  

Voditelj Dalibor Petko kaže da nije niti pjevač, niti glumac, a ni plesač, a već s prvom transformacijom morat će pokazati sve navedeno. Naime, Dalibora ćemo vidjeti transformiranog u Indiru iz Colonije, što je za njega, kaže, popriličan izazov.

- Užasno težak zadatak i najgore mi je što poznajem Indiru i to jako dobro i ne želim ju nikako uvrijediti. Je li moglo teže  - izjavio je Dalibor te dodao kako ga najviše plaši činjenica što je Colonia sinonim za energiju.

- Ne znam koliko kondicije imam. Možda bude neka reanimacija potrebna - našalio se Petko.

Za mladu i talentiranu glumicu Miu Anočić Valentić najveći izazov, priznaje, bit će uskladiti pjevanje i plesanje, a hoće li u tome uspjeti vidjet ćemo već u prvoj epizodi showa.

- Super! Odmah u prvoj muškarac i crnac - izjavila je Mia koju ćemo vidjeti kao Chubby Chekera s pjesmom 'Let's Twist Again'.

Pjevač Mario Roth sebe je opisao kao 'mali multipraktik od metar i 72', a u prvoj epizodi čeka ga transformacija u Tinu Turner.

- Odmah prvi izazov i jedna velika ličnost. Ovo će biti izazov. Pošto sam ja ovako poprilično opušten momak, a Tina Turner ima taj jedan gard, sva je stisnuta, kruta, pa će mi to malo djelovati kao problem - otkrio je Mario koji se s nestrpljenjem čeka pretvoriti u ovu veliku divu. 'Let me entertain you' - poručio je Mario.

Uzbudljive, nevjerojatne i zabavne transformacije gledatelje očekuju i u novoj sezoni. Osim Nives, Dalibora, Mie i Maria, zabavit će nas još i Daniel Bilić kao Ricky Martin, Ana Gruica kao Jennifer Lopez, Bojan Jambrošić kao Toše Proeski te Ivana Mišerić kao kraljica popa Madonna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti