Obavijesti

Show

Komentari 25

Nives ponovno ljubi? 'To je još svježe i nevino. Nemam što reći'

Nives ponovno ljubi? 'To je još svježe i nevino. Nemam što reći'
5

Otkako se 2014. rastala od Dine Drpića, Celzijus nije govorila o svom ljubavnom životu, niti se u javnosti pojavljivala s drugim muškarcima. Njezini obožavatelji već su ranije bili znatiželjni ljubi li Nives ponovno

VIDEO

Svestrana pjevačica Nives Celzijus (38) vrlo je tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život. Otkriva tek toliko da svojim obožavateljima zaintrigira maštu. 

U posljednje vrijeme na društvenim joj se mrežama udvaraju mnogi njezini obožavatelji koje svakodnevno raspameti svojim golišavim fotografijama. Nives trenutačno odmara u Splitu, gdje je 'okinula' nekoliko provokativnih fotografija u kupaćim kostimima. Prethodno je radila 'punom parom'. No, nikakvi komentari niti pitanju nju ne dotiču.

POGLEDAJTE VIDEO: Nives u karanteni

Pokretanje videa...

01:06

Je li u njezin život 'ušetao' netko zbog koga je tako, Nives ne otkriva tako lako.

- Ova godina mi je bila izrazito emotivna i puna ljubavi. Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena - rekla je Nives za Story.

Celzijus je ranije bila u braku s Dinom Drpićem (39) s kojim ima sina Leonea i kći Taišu. Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda.

- S ocem svoje djece sam u fantastičnim odnosima, baš onako kako i treba biti. Jako smo dobri prijatelji bez obzira na to što mi ponekad ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni. On je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila ako imam neku situaciju, ostala mi je jednostavna ta navika iz perioda kada smo bili u braku i kada smo se neizmjerno voljeli - rekla je Nives jednom prilikom za IN Magazin. 

Zagreb: Dodjela 17. Story Hall of Fame nagrada

S Dinom se pjevačica rastala 2014., a od tada nije govorila o svom ljubavnom životu i u javnosti se nije pojavljivala s novim muškarcem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina