Show

Komentari 7

Nives se pohvalila Goranovom porukom: 'Uvijek misli na tebe'

Nives se pohvalila Goranovom porukom: 'Uvijek misli na tebe'

Par je oduševljen sinom Oliverom, koji je u rujnu prošle godine napunio dvije godine. Često dijele smiješne situacije i zgode s njime, a najviše ih dirnu slatke poruke između supružnika i njihovi mali znaci pažnje

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (39) i bivši tenisač Goran Ivanišević (49) vole se kao i prvog dana veze, a na društvenim mrežama njihove objave često dirnu one koji ih prate, pogotovo kad je u pitanju romantična slika ili gesta.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran ove godine slavi 50. rođendan

Ovoga puta, Nives je pokazala poruku koju joj je Goran poslao dok je ona bila na poslu. Poslao joj je kadrove mora i valova iz bajne Opatije i tako svojoj partnerici uljepšao radne sate.

- Kako je sladak, uvijek misli na tebe - pisali su u komentarima pratitelji. 

Par se vjenčao nakon godinu dana veze, u prosincu 2017., a u ožujku 2018. javnosti su otkrili da čekaju prvo zajedničko dijete.

Uživaju sa sinčićem Oliverom (2), gledaju kako napreduje iz dana u dan, a s vremena na vrijeme pohvale se i nekom zgodom koju je mališan napravio.

Goranu je ovo drugi brak, a Nives prvi. On se prije osam godina razveo se od bivše manekenke i poduzetnice Tatjane Dragović (42), s kojom je bio 17 godina.

U tom braku dobili su dvoje djece - Amber Mariju (17) i Emanuela (13). Tatjana je sada u vezi s Vlahom Arbulićem.

Najčitaniji članci