Obavijesti

Show

Komentari 37

Nivesini uvjeti za dečka: Mora pratiti Rihannu i Jelenu Rozgu

Nivesini uvjeti za dečka: Mora pratiti Rihannu i Jelenu Rozgu
9

U suprotnom postaje bivši prije nego postane, objasnila je pjevačica što se događa ako muškarac ne ispunjava njezine kriterije na Instagramu

VIDEO

Kad vidim da lik prati svega četiri nepoznate ženske osobe koje su vjerojatno mama, sestra, rodica, cura (žena) i od poznatih eventualno pjevačica Adele i komičarka Ellen DeGeneres kažem sama sebi: 'E to je pi*ka, a ne ti', istaknula je Nives Celzijus (36). Spisateljica i pjevačica je objasnila koji su uvjeti za muškarca koji želi postati njezin dečko. 

- Moj dečko na Instagramu morati pratiti glumice Evu Mendes i Sofiju Vergaru, pjevačice Rihannu, Jennifer Lopez, Jelenu Rozgu i Sandru Afriku te model Kelly Brook i reality zvijezdu Kim Kardashian. U suprotnom postaje bivši prije nego postane - istaknula je Nives.

Pjevačica se upitala postoje li zaista likovi koji bez skrivenih namjera otvore Instagram kako bi komentirali dosadnjikave slike kolegama, prijateljima i lajkali mamu, sestru i curu koje viđaju svaki dan. Nivesine fanove su zanimali uvjeti za njezinog ljubavnika, a napisali su i kako prate samo nju. 

- Ne treba mi Kardashian i ostale pored Nives Celzijus - komentirali su. Pjevačica je nedavno oduševila svoje fanove fotografijom s majkom Mirom koja je dobila brojne pohvale za svoj atraktivan izgled. Mnogi su komentirali kako je jako mladolika. 

Nives je mamu fotografirala kraj reklamnog plakata na kojemu je pozirala. Crvenokosa Mira je pokazala kako njeguje mladenački stil. Nives ima odlične odnose u obitelji pa je ovo ljeto provela na odmoru sa svojom sestrom Mateom. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...