Obavijesti

Show

Komentari 5

Niže same gafove: Sharon se opet osramotila u 'X Factoru'

Niže same gafove: Sharon se opet osramotila u 'X Factoru'
2

U posljednjoj emisiji Sharon Osbourne slučajno je pokazala papir sa instrukcijama koji su joj dali producenti, a na njemu je pisalo kojeg kandidata će poslati kući

VIDEO

Sharon Osbourne (64) članica je žirija u talent showovima već nekoliko godina, a mnogi tvrde da ove godine u emisijama uživo ona 'nije sasvim svoja'. Supruga Ozzyja Osbournea (67) u britanskom 'X Factoru' osramotila se već par puta.

U posljednjoj emisiji slučajno je pokazala papir sa instrukcijama koji su joj dali producenti, a na njemu je stajalo kojeg kandidata će poslati kući. Tako je gledateljima otkrila da će iz showa ispasti Honey G prije nego što je glasovanje završilo.

Ovo nije njen prvi gaf. Naime, Sharon je zaboravila ime kandidata kojeg je trebala predstaviti pa je 'uskočila' Nicole Scherzinger (38) i pomogla joj. Osbourne je nekoliko puta govorila i gledala u krivu kameru, a producenti su polako počeli gubiti živce.

Njezine ispade komentirali su britanski novinari u emisiji 'Good Morning Britain'. Susanna Reid (45) kaže da su Sharonini gafovi zabavni, ali je istovremeno zabrinuta za njeno zdravlje. Na nju se nadovezao Richard Arnold (47) koji ju uspoređuje s kolegom iz žirija Louisom Walshom (64). Rekao je da se u njihovoj glavi nešto događa.

- Nije to samo u njezinoj glavi. Vjerujte mi, ja radim s njom - nadovezao se Piers Morgan, aludirajući na to da Sharon uzima 'stimulanse' prije snimanja. 

PA/Pixsell

Ovo nije prvi put da je Sharon u centru pozornosti zbog neobičnih ispada. Početkom godine, gledatelji su zaključili da je pijana jer je zaboravila ime jednog natjecatelja i to nekoliko puta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin