Show

Komentari 2

Nižetić o novom singlu: Nije mi bilo teško ući u ulogu djeteta, skakati, plesati i ludirati na ulici

Nižetić o novom singlu: Nije mi bilo teško ući u ulogu djeteta, skakati, plesati i ludirati na ulici

Riječ je o petom singlu Lukinog nadolazećeg studijskog albuma čiji se izlazak očekuje u prvoj polovici 2022. godine. Glazbu je napisao Branimir Mihaljević, a koreografiju za spot osmislila Larisa Lipovac

Luka Nižetić (37) u svom novom singlu  'Ostani dite' donosi najbolje od svega što publika voli u plesnim, pozitivnim i ljetnim melodijama juga. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Branimir Mihaljević (46) koji potpisuje glazbu i Mario Mihaljević zadužen za tekst sa splitskim glazbenikom nastavljaju s prepoznatljivim receptom zarazne melodije i 'good vibe' emocije. RIječ je o petom singlu Lukinog nadolazećeg studijskog albuma čiji se izlazak očekuje u prvoj polovici 2022. godine.

- Ljeto nam je pred vratima i mi smo spremni. Nastavljamo dalje s provjerenim zvukom mediterana i tekstom koji šalje jednu divnu poruku za koju ne treba previše objašnjenja, dovoljno je samo reći 'Ostani dite'. Uživao sam kako u realizaciji pjesme tako i u snimanju video broja. Nije mi bilo teško stavit se u ulogu djeteta, skakati po lokvama, ludirat' se i plesat', a da me ljudi po ulici ne gledaju čudno - izjavio je Luka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Video spot snimljen je u jednom danu na ulicama Zagreba. Za njegovu su ideju, snimanje i režiju bili zaduženi Filip i Slađana Gržinčić 

- Moram priznati da sam prvi put slušajući pjesmu pomislio da je Luka napravio pjesmu o meni. Stvarno se držim filozofije da svi moramo ostati djeca u duši i ne uzimati stvari previše k srcu, jer je prekratak taj naš život za beštimanje i nerviranje, tako da Slađani i meni nije bilo teško osmisliti scenarij koji bi pratio tako veselu pjesmu. Spot je zamišljen kao sanjarenje jednog dječaka, odnosno zamišljanje da je odrastao čovjek koji bez obzira na svoje obveze, sastanke u svemu nije zaboravio zadržati dječju bezbrižnost - rekao je Filip Gržinčić.

U spotu se u ulozi oca pojavljuje glumac Frano Mašković (43) dok su plesni dio koreografkinje Larise Lipovac Navojec (44) odradili plesači plesnog centra TALA Christian Nujster, Dora Šesto, Dorotea Sokolić, Marla Mihić, Ella Brekalo, Vito Mlinarić i Lukas Đuras.

- Suradnja s Lukom je uvijek zabavna i kreativna. Kako surađujemo već dugi niz godina i dobro se razumijemo te znam što želimo postići, nije mi bilo teško osmisliti koreografiju koja bi najbolje odgovarala senzibilitetu pjesme. Svidjelo mi se što je pjesma vesela, ima neku toplu poruku i budi u svima nama ono najljepše, emociju bezbrižnosti života djeteta tako da sam u samoj koreografiji po uzoru na TICK TOCK-ove osmislila pokrete koji su prihvaćeni preko socijalnih mreža, a koji bi potaknuli svakog tko gleda spot da zapleše - zaključila je Larisa.

 

 

Najčitaniji članci