Obavijesti

Show

Komentari 24

Njegovi hitovi imaju 70 milijuna pregleda, a s djevojkom Uki Q ocjenjuje kandidate Videostara

Njegovi hitovi imaju 70 milijuna pregleda, a s djevojkom Uki Q ocjenjuje kandidate Videostara

Sergej je u JoomBoos Videostar showu jedan od članova žirija, u trećoj epizodi on ocjenjuje izazove kandidatkinja, a kao i inače, i ovoga puta snima sa svojom djevojkom i kolegicom tiktokericom, Uki Q

VIDEO

Mladi Sergej Pajić (17) iz Banja Luke se preselio u Beograd kako bi pohađao glazbenu školu, a danas je jedna od najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu. Niže hit za hitom, a njegove pjesme 'Uspavanka', 'Ja te znam', 'Ja i ona' imaju više od 70 milijuna pregleda na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što je pjevačka zvijezda, Sergej je i najhot zvijezda na TikToku, gdje najčešće snima sa svojom djevojkom, tiktokericom Uki Q (20). Njih dvoje sada su zajedno i članovi žirija JoomBoos Videostar showa, a u novoj, trećoj epizodi, Sergej je bio 'prijeki sud' kandidatkinjama Stelli Smajić i Loreni Farkač. Sergej je bio oduševljen mladim kolegicama, koje su se u epizodi predstavile plesom i ludim tranzicijama. Loreni je vještine tranzicija poželio 'ukrasti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve epizode TikTok showa pogledajte u našoj Videoteci.

Sergej Pajić velika je TikTok zvijezda

- Lorena radi wow tranzicije, mogla bi i mene naučiti nešto od toga što zna! Da mi neki njezin video sada izađe na TikToku, sigurno bih ga lajkao – iskren je Sergej. Plesom su ga cure dobro nasmijale, a na kraju se nije mogao odlučiti kome dati svoj glas. 'Obje su stvarno sjajne', komentirao je Sergej, koji se na TikToku posebno ističe time što je jako spontan i uvijek svoj. I time što ima hrpu neobičnih tetovaža, na vratu, rukama, čak i prstima...

Za TikTok najviše snima s djevojkom Uki Q

- Teško je odgovoriti na pitanje što mene i Uki točno čini posebnima, ali valjda smo drugačiji od drugih jer smo ludi, imamo velik broj tetovaža, pjevamo zajedno... Radimo ono što volimo i stvarno nekako vjerujemo u tu – govori Sergej. A to publika itekako prepoznaje. Trenutno njih dvoje na TikToku prati više od dva milijuna obožavatelja, a najdraži su im TikTokovi koje Uki i Sergej snimaju zajedno. S obzirom na to da zajedno i žive u stanu u Beogradu, zajednička videa sve su im češće na repertoaru, priznaju. Ali ne žive baš cijeli dan samo na mrežama.

Poznati se okupili na Kraljevskom Oskaru popularnosti

- Kad Uki i ja ne snimamo za YouTube ili TikTok, zajedno radimo sve ostale aktivnosti u danu, s obzirom na to da živimo skupa. I, naravno da mislim kako nam je definitivno malo teže nego 'anonimnim' parovima, ali uspijevamo sve uskladiti zato što to oboje stvarno želimo – ispričao je Sergej u ekskluzivnom intervjuu za proljetni broj JoomBoos Videostar magazina, koji je u prodaji na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 30 kuna.

Sergej Pajić i Uki Q: Zvijezde s naslovnice novog JoomBoos magazina

On i djevojka Uki na naslovnici su novog magazina, a za JoomBoos su ispričali kako funkcionira njihov ljubavni život s obzirom na to da su javne osobe te ih prati velik broj ljudi diljem Balkana. Otkrili su tko je veća maza, a tko ljubomorniji u vezi. Uz to, u magazinu možete pronaći i potpise Uki, Sergeja, kao i Barbi Afrike te Mimiermakeup, također članica žirija Videostara.

Osim u novom JoomBoos magazinu, Sergeja možete pratiti i danas u novoj epizodi Videostar showa na svim kanalima JoomBoosa. Kako je ocijenio kandidatkinje, je li na kraju ipak odabrao favoritkinju, kakve im je lude izazove zadao i čime ga je to jedna od natjecateljica uspjela onako iskreno nasmijati – pogledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTubeu, TikToku, Facebooku, Instagramu i webu!

Dajte svoj glas favoritu na brojeve koje možete pronaći na JoomBoosovim stranicama i fotografiji iznad. Pobjednik Videostara osvaja nagrade vrijedne čak 130.000 kuna, kao i pobjedničku statuu i titulu nove TikTok zvijezde.

videostar-faza3-socialmedia
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju