Show

Komentari 121

Nježni zagrljaj: Tia je objavila zajedničku 'fotku' s Mamićem

Nježni zagrljaj: Tia je objavila zajedničku 'fotku' s Mamićem

VIŠE SE NE SKRIVAJU? Tia Warren Jurčić skrivala je ljubavnu vezu s Mamićem od ljeta kad su se, navodno, ona i Mario počeli družiti na ljetovanju u paškoj party meki, plaži Zrče

Dan nakon što se Monika Mamić (34) pohvalila da i nakon kraha braka sa sportskim menadžerom Marijem Mamićem (33), u njezinu životu ima mjesta za ljubav, njegova sadašnja djevojka objavila je na društvenoj mreži fotografiju na kojoj ponosno pozira u zagrljaju sina potpredsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića.

Tia Warren Jurčić (31) skrivala je ljubavnu vezu s Mamićem od ljeta kad su se, navodno, ona i Mario počeli družiti u paškoj party meki, plaži Zrče. Javnost je u listopadu doznala da je Mario iselio iz stana u kojemu je živio s bivšom televizijskom voditeljicom te da se nakon šest godina braka rastaju.

- Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - rekla je Monika, koja s Marijem ima sinove Josipa i Jakova, za RTL.

Tia se prije osam mjeseci razvela od američkog košarkaša Chrisa Warrena, a u petogodišnjem braku dobili su sina Domenica (5). Ljubavnu vezu s Mamićem još nije komentirala, ali zato je njezin očuh, političar i ekonomist Ljubo Jurčić rekao:

-Mario i ja se znamo površno od prije, on je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu.

Najčitaniji članci