Obavijesti

Show

Komentari 3

Nogometaš 'zapeo' u izolaciji s atraktivnom plavušom Wendy

Nogometaš 'zapeo' u izolaciji s atraktivnom plavušom Wendy
11

Po povratku u Manchester nogometaša i njegovu pratnju zatekle su stroge mjere zabrane kretanja i sad su već dva tjedna osuđeni na zajednički život, koji će potrajati tko zna do kad...

VIDEO

Slavni engleski bivši nogometaš Paul Gascoigne (52) na velikoj je kušnji. Prije nekoliko tjedana, na odmoru u Španjolskoj upoznao je Wendy Leech (43), zaljubio se, a po povratku u Manchester zatekle su ih stroge mjere zabrane kretanja i sad su već dva tjedna osuđeni na zajednički život, koji će potrajati tko zna do kad. Paul je Wendy upoznao u Benalmadeni gdje je pozirao s obožavateljima u jednom baru.

England v Montenegro - UEFA Euro 2020 Qualifying - Group A - Wembley Stadium

- Izgleda da imam djevojku, rekao je ubrzo nakon toga Gascoigne, a ovih dana Wendy i Paul viđeni su u šetnji sa svojim psima.

Atraktivna plavuša Wendy Leech je razvedena, i samohrana je majka dvoje djece. Paul je još u siječnju u razgovoru za britanske novine rekao da živi mirnim životom nakon što se vratio s operacije u Australiji kojom je u želudac umetnuo implantat koji mu izaziva bol u želucu ako popije preveliku količinu alkohola.

Soccer - Clydesdale Bank Scottish Premier League - Rangers v St Mirren - Ibrox Stadium

- Ova operacija me preporodila. Sad mogu popiti čašu piva ili whisky s prijateljima, ali ako popijem više počnem osjećati neizdržive bolove u želucu - rekla je bivša nogometna zvijezda.

Poznato je da je Gascoigne imao velikih problema s alkoholizmom i to još dok je bio aktivni igrač. Igrao je tijekom 80-ih i 90-ih za Newcastle, Tottenham, Lazio, Glasgow Rangerse, Middlesbrough i Everton, i bio jedan od najboljih i najplaćenijih igrača. No, većinu novca je spiskao i doveo se do ruba bankrota.

Legenda engleskog nogometa zaplesala mega popularan ples
Legenda engleskog nogometa zaplesala mega popularan ples

Prvi put je morao na liječenje od ovisnosti 1998. nakon što je u pubu popio 32 čaše whiskyja i završio u bolnici u komatoznom stanju. Od tada je osam puta završavao na rehabilitacijama i svaki put je bilo bezuspješno. Razveo se i od prve supruge Sheryl 1998. nakon dvije godine braka, a kako se kasnije saznalo bio je i obiteljski nasilnik.

No, isto tako je svoj novac dijelio siromašnima i pomagao svima koji su ga tražili pomoć. Zbog raskalašenog života priznao je da je spiskao cijelo bogatstvo:

Tottenham Hotspur v Leicester City - Premier League - Wembley Stadium

- Čim počnete uzimati drogu ili alkohol postajete bolestan čovjek. Ponekad želim otići i napiti se, pa sam učinio sve da to konačno prestane. I jedno piće može biti previše jer nakon jednog želim drugo, treće, a onda ni 50 nije dovoljno. To je razlog zašto je nestala sva moja zarada od oko 20 milijuna funti, priznao je svojedobno Gascoigne novinarima, a prenosi Mirror.

BBC Sports Personality of the Year 2019 - Arrivals

- Nakon ove operacije napokon mogu otići u trgovinu, a da moja ruka ne posegne za alkoholnim pićem i nakon dugo vremena konačno sam sretan čovjek - tvrdi Gascoigne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin