Obavijesti

Show

Komentari 20

Nosi periku: Angelina Jolie je postala plavuša i 'postarala' se

Nosi periku: Angelina Jolie je postala plavuša i 'postarala' se
10

Jolie se za ulogu potpuno transformirala te je svoju dugu, smeđu kosu prekrila kovrčavom perikom koja joj daje izgled iz 1900-ih. Glumica je usto obukla starinsku, zelenu suknju i bijelu bluzu

VIDEO

Glumica Angelina Jolie (43) trenutačno snima film fantazije 'Come Away' u Los Angelesu, a riječ je o priči koja prethodi zgodama Petra Pana i 'Alice u zemlji čudesa'. Jolie se za ulogu potpuno transformirala te je svoju dugu, smeđu kosu prekrila kovrčavom perikom koja joj daje izgled iz 1900-ih. Glumica je usto obukla starinsku, zelenu suknju i bijelu bluzu i obula je smeđe, kožne balerinke. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Angelina Jolie sports a big blonde wig as she is spotted for the first time on the set of her new film

U filmu su izmišljeni likovi Alice i Petar Pan sestra i brat, a Angelina tumači njihovu majku dok njezinog supruga Jacka igra David Oyelowo (42). Redateljica Brenda Chapman (55) nedavno je za Deadline rekla da će 'predivna kemija između Jolie i Oyelowoea dati dubinu magičnoj priči'. 

EE British Academy Film Awards (BAFTA)

- Dat će publici divan čudesan pogled izvan očekivanog - istaknula je Chapman. U filmu glumi i Michael Caine (85) koji je prošlog mjeseca istaknuo kako je najbolje filmove napravio u svojim 70-im godinama. 

My Generation   Photocall at Venice Film Festival

- Kada dođeš do 70. ili 75. godine života misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada bio - rekao je glumac. Cainovim dolaskom na set se pohvalio njegov kolega Oyelowo. 

- Hodanje s divovima. Sir Michael Caine je došao odigrati svoju ulogu u filmu 'Come Away' - napisao je na društvenoj mreži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walking with giants. Sir Michael Caine came to play on COME AWAY. 😱 #legend

A post shared by David Oyelowo (@davidoyelowo) on

Angelina na setu 'odmara' od brakorazvodne drame u kojoj se našla prošlih mjeseci, a navodno se nedavno sastala s bivšim mužem Bradom Pittom (54) kako bi razriješili probleme. Nekadašnji glumački par ima kćeri Zaharu (13), Shiloh (12) i Vivienne (10) te sinove Maddoxa (16), Paxa (14) i Knoxa (10). 

National Board of Review Gala - New York

- Brad i Angelina su se sastali u njezinoj kući. To je bio prvi put da su se našli kako bi sve razriješili. Bilo je uspješno i dogovorili su se - ispričao je glumičin prijatelj. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin