Show

Komentari 164

Nosi se Valentino: Njihova opsesija su štikle od 5000 kn

Nosi se Valentino: Njihova opsesija su štikle od 5000 kn

Severina, Anica Kovač kao i srpska modna blogerica Zorana Jovanović revije su gledale u istim štiklama. Pjevačica je sandale nosila samo nekoliko puta

Nije mi neugodno, pa pola svijeta nosi te cipele, rekla je modna blogerica Zorana Jovanović (24), koja se na Bipa Fashion.hr-u pojavila u cipelama kakve je nosila i Severina (42). Dan prije u Valentinovim štiklama sa zakovicama pojavila se i bivša misica Hrvatske Anica Kovač (39).

Tri dame nosile su Valentino rockstud sandale, čija je cijena 5000 kuna, a Zorana i Severina nosile su i isti model torbice tog talijanskog dizajnera. Torbica stoji oko 10.500 kuna. Svoje Valentino štikle Jovanović je, kaže, kupila prije godinu i pol u Beogradu. Voli ih često nositi, dok je splitska pjevačica, koja ima ormar vrijedan 1,8 milijuna kuna, torbicu i sandale nosila samo nekoliko puta. Stilistu Petru Trboviću, koji odijeva Vučković, drago je što su njegova klijentica i srpska modna blogerica obule iste štikle i nosile istu torbu na zagrebačkoj modnoj večeri.

- Milijun žena širom svijeta ima neku varijaciju tih cipela ili torbice - kaže Trbović. Večer prije na reviji u Zagrebu u Valentinovim pastelno ružičastim štiklama pojavila se i Anica.

- Kupila sam ih davno na nekoj njemačkoj modnoj internetskoj stranici. Dugo sam ih željela, jako su slatke i udobne pa ih volim nositi kad god ih uspijem uskladiti - kaže supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Roberta (40) .

Najčitaniji članci