Obavijesti

Show

Komentari 33

Nova karijera: Houdekova mala škola uljepšavanja i češljanja

Nova karijera: Houdekova mala škola uljepšavanja i češljanja
1

Prije dvije godine Jacques je bio na presađivanju kose, a nedavno ju je doradio tretmanom krvnom plazmom za ojačavanje korijena kose. Savjete za frizuru počinje češljajući gustu kosu na lijevu stranu

VIDEO

Malo se češlja na lijevo, malo na desno, a u finalu kratkog videa Jacques Houdek (36) raščešlja si razdjeljak na sredinu. Pjevač je, tvrdi na snimci, napravio svoj prvi ‘hair tutorial’ ili u slobodnom prijevodu ‘uputstva za pravljenje frizure’. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Nina Kraljić (25) pohvalila se video snimkom na kojoj se zabavlja sa svojim mentorom iz showa ‘The Voice’. Prije dvije godine bio je na presađivanju kose, a nedavno ju je doradio tretmanom krvnom plazmom za ojačavanje korijena kose. Savjete za najbolju frizuru Houdek počinje češljajući svoju gustu kosu na lijevu stranu.

- Možete se češljati u ovu stranu - objasnio je pjevač.

Odmah je ponudio i drugu opciju, ovisno o ukusima, otkrio je da kosu možete počešljati i u desnu stranu.

- Možete u i u ovu stranu - rekao je Houdek i nastavio s trećom opcijom:

- A ono što još možete, možete u sredinu - rekao je pjevač.

Prvo je rukom krenuo kroz kosu, a tada u samo nekoliko poteza počešljao se na razdjeljak i radosno uskliknuo kako mu je to najbolje.

- Ovo je zapravo, kak’ se to ono zove, da, tutorial. Ali ne make up tutorial, nego hair tutorial - pojasnio je za one u nedoumici, dok je Ivana Kindl (39) u pozadini pjevušila ‘To je taj gospodin ego’. 

No, malo se zabunila, jer Jacquesa zovu ‘Gospodin glas’. Vjerojatno je pogriješila slučajno, no Houdek je nepogrešivo ponudio kako se s vrlo malo truda i jednim češljem može utjecati na stil i mijenjati ga bez odlazaka u skupe salone.

Iako već godinama nosi istu frizuru, svoju gustu i voluminoznu crnu kosu najviše voli kad mu je malo ‘podignuta’ i počešljana prema nazad. Zanimljivo, u ovom kratkom videu nije pokazao kako radi i tu frizuru, za nadati se da je to iznenađenje ostavio za neki od budućih video uradaka. Oduvijek je pjevač pazio na stil, često je on osebujan, a ako se ozbiljnije prihvati dijeljenja savjeta, mnogi razvikani stilisti mogli bi se uskoro naći na ulici, ali ne kako se pred objektivima fotoreportera šepure po špici, nego u potrazi za nekim drugim poslom.

Čini se kako Houdeka još nije prošla ni ‘zlatna groznica’, barem bi se tako moglo zaključiti zbog njega zlatnog sata.

Nedavno je Jacques po špici ‘prošetao’ visoke tenisice zlatne boje, koje je upario s torbicom.

Jacques kopira Usaina Bolta: Houdek na nogama nosi 'zlato'
Jacques kopira Usaina Bolta: Houdek na nogama nosi 'zlato'

Kad se još malo dublje zagrebe po prošlosti, onda se možemo prisjetiti dočeka 2017., kada se uvukao u zlatni kombinezon, koji je prekrio crnim plaštom, nalik na prekrivač. Za svoje ekstravagantne kombinacije pjevač često mora posegnuti za odjećom u inozemstvu. Koliko mu je važan stil dokaz je i da se u ‘The Voiceu’ sukobio s kostimografkinjom jer je želio nositi tajice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin