Obavijesti

Show

Komentari 5

Nova karijera: N. Ciganović kreće u spisateljske vode?

Nova karijera: N. Ciganović kreće u spisateljske vode?
1

Kroz program posjetitelje je šarmantno vodio Neven Ciganović koji je izrazio želju da se i sam okuša u radionici kratkih priča, kako je rekao u šali, erotskog sadržaja

VIDEO

Manifestacija 'Noć knjige' i ove je godine privukla velik broj sudionika i građana. Udruga za promicanje čitanja i hrvatske književnosti 'Nova stranica Zagreb' nakon prošlogodišnjeg gostovanja u Domu za odgoj mladih ove je godine književnost, naviku čitanja i potrebu za pisanim izražavanjem prezentirala zanimljivim, veselim i edukativnim programom u Centru za kulturu Trešnjevka. 

Kroz program – koji je započeo edukativno-kreativnom radionicom za najmlađe koja je tematski bila vezana uz stotu obljetnicu objavljivanja 'Priče iz davnina' Ivane Brlić Mažuranić, a koju je osmislila i na oduševljenje djece vodila dizajnerica Petra Bilić Križan – posjetitelje je šarmantno vodio Neven Ciganović koji je izrazio želju da se i sam okuša u radionici kratkih priča, kako je rekao u šali, erotskog sadržaja. Je li to to najava za Nevenovu knjigu tek ćemo vidjeti.

 Voditeljsku palicu potom je prepustio književnici Suzani Bosnić Majcenić u trenutcima predstavljanja polaznika i radionice kratke priče koju 'Udruga Nova stranica Zagreb' održava u tromjesečnim ciklusima.

Posjetitelji su bili jednoglasni u ocjeni kako neki od polaznika mogu stati uz bok afirmiranim hrvatskim književnicima i/ili blogerima. A kako to rade afirmirani književnici, u centralnom je dijelu programa prezentirao glumac Jakov Zovko iz KNAP-a interpretacijom soneta Williama Shakespearea, a u zasebnom, autori nakladničke kuće Funditus. 

Za ležeran i zabavan ton događanja bio je zadužen gitaristički duo Dinamit duo iz Zaprešića koji je uzbibao publiku te tombola u kojoj su, uz prigodni domjenak, u cilju afirmiranja hrvatske književnosti,  posjetiteljima poklonjene knjige hrvatskih autora.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima