Obavijesti

Show

Nova pjesma 'Sama' dokaz je Zakove umjetničke zrelosti...

Nova pjesma 'Sama' dokaz je Zakove umjetničke zrelosti...
4

Od samog početka imao sam viziju kako treba izgledati aranžman i kakav spot želim za pjesmu 'Sama'. Ne bih volio zvučati umišljeno, no sviđa mi se rezultat. Volim pjevati ovu pjesmu, kaže glazbenik Ivan Zak

VIDEO

Sama, ako ostaneš sama, nemoj da saznaju oni što bi slavili tvoju samoću, tugu i kada te boli, ti za ljubav ne moli, ja te izdati neću, stihovi su Ivana Zaka (39), glazbenika koji je kroz pjesmu 'Sama' napravio veliki produkcijski i autorski iskorak kao skladatelj, ali i tekstopisac. Zakov novi zvuk je moderan, autoritativan i čvrst, a pjesma 'Sama' potvrda je njegove umjetničke zrelosti.

- Iza mene je godina tijekom koje sam se usavršavao kao producent, eksperimentirao s ritmovima, izričajem i zvukom, što se i moglo primijetiti kroz nekoliko pjesama koje sam izbacio u posljednjih šest mjeseci. Intenzivni radni ritam natjerao me na odmor - u jednom trenutku morao sam napraviti odmak od svakodnevice da ne upadnem u rutinu, jer toga se kao umjetnik najviše užasavam - rekao je Zak. Dodao je kako je tada napisao pjesmu 'Sama'.

- Jednostavno sam je čuo i pretočio u riječi i ritam. Od samog početka imao sam viziju kako treba izgledati aranžman i kakav spot želim. Ne bih volio zvučati umišljeno, no sviđa mi se rezultat. Volim pjevati ovu pjesmu - rekao je pjevač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE SPOT:

Spot je idejno i tehnički doveden do savršenstva i može bez problema parirati spotovima svjetske produkcije, a potpisuje ga NN Media Production. Zak je zaslužan za glazbu, tekst, aranžman i produkciju, a sve to dolazi iz njegove kreativne tvornice, najmodernijeg glazbenog studija 'La Bamba', gdje upravo privodi kraju i svoj novi studijski album koji će izaći u izdanju Hit Recordsa. 

Novi album bit će perjanica njegovog umjetničkog sazrijevanja i dugogodišnje bogate glazbene karijere, kroz koju je nanizao brojne hitove i napunio mnoge dvorane u zemlji i inozemstvu, potvrdivši se kao jedan od najslušanijih, najtraženijih i najuspješnijih kantautora na ovim prostorima.  

VIDI OVO! Ova dva horoskopska znaka imat će stresan i težak studeni. Jeste li Vi jedan od njih?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac