Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Nova uzbuđenja: Svi postaju žuti tim, a Paško će se oženiti

Došlo je vrijeme da plavi tim izbaci jednog člana, a za razliku od prije, kandidati su odlučili biti iskreni za vrijeme eliminacija, što nije baš svakome dobro sjelo pa su se porječkali

Foto: RTL televizija
2 komentara

U showu 'Život na vagi' nikad nije dosadno pa tako neće biti ni večeras jer gledatelje očekuje jedno izbacivanje, jedna svadba, jedno iskušenje i jedan imunitet.

Došlo je vrijeme da plavi tim izbaci jednog člana, a za razliku od prije, kandidati su odlučili biti iskreni za vrijeme eliminacija, što nije baš svakome dobro sjelo pa se potegnulo pitanje tko je najveći taktičar u kući, a tko najveća dobrica i naivac. Također, od večeras nema više plavog i crvenog tima već se svatko bori za sebe u zajedničkom žutom timu.

Foto: RTL televizija

Nakon izbacivanja jednog člana plavog tima došlo je vrijeme da se Paško za vikend zaputi u rodni Split budući da ga čeka - vlastito vjenčanje!

Što su mu kandidati pripremili prije tog velikog dana da su mu zasuzile oči, te kako su reagirali njegova buduća supruga i obitelj kada su ga vidjeli nakon dva mjeseca, ne propustite pogledati večeras, u novoj epizodi 'Života na vagi' od 20 sati na RTL-u.

Naši partneri pišu
Message