Obavijesti

Show

Komentari 0

Novaljski Cocomo Club ovaj vikend već otvara sezonu!

Novaljski Cocomo Club ovaj vikend već otvara sezonu!
2

U petak je prvi party ove godine uz vatrene plesačice, a u subotu je svečano otvorenje uz posebnog gosta večeri, sjajnog saksofonista Jakšu Jordesa

VIDEO

Nadolazeći vikend, tulumima uz vatrene plesačice u petak 24. svibnja i nastup saksofonista Jakše Jordesa uz strani i domaći glazbeni repertuar u subotu, novaljski Cocomo Club već otvara svoja vrata na radost mnogih ljubitelja ljetnog noćnog života.

To će ujedno biti savršena uvertira za bogatu sezonu 2013. u kojoj Vas očekuju brojne kreativne programske večeri, zanimljivi gostujući izvođači, odlični resident DJ-i, sveprisutne atraktivne hostese i plesačice, te sjajna atmosfera i krcat klub do ranih jutarnjih sati sve do rujna. 

Osnovan 1992. i smješten na jednom od najsučanijih jadranskih otoka, otoku Pagu, Cocomo Club prošlog je ljeta proslavio svoj jubilarni 20. rođendan i odradio najdulju sezonu od osnutka. Cocomo Club je jedini klub smješten u centru Novalje. Prekrasna terasa na prvom katu s veličanstvenim pogledom na more je savršena za “lounge” večernje opuštanje, čak i kad je plesni podij u prizemlju pun. 

- Svake godine dolazi sve vise turista i sezona nam traje dulje iz godine u godinu. Popularni Spring Break festivali dovode mlade iz čitave Europe već u ovo doba godine. Mi smo za njih spremni, preuredili smo klub i ove sezone demo s još bogatijim programom nego lani – izjavio je vlasnik Cocomo Cluba Josip Šonje.

Kao i svake godine, na otvorenju je u Cocomo Clubu odlična zabava uz strane i domaće hitove. Goste će nadolazeći vikend zabavljati  Dj Steve Fingers, jedan od brojnih resident za predstojeću sezonu. U petak je prvi party ove godine uz vatrene plesačice, a u subotu je svečano otvorenje uz posebnog gosta večeri, sjajnog saksofonista Jakšu Jordesa.

Jakša Jordes, vrhunski je saksofonist koji se nakon 15 godina glazbenog iskustva u svom fahu i nastupima uz Jinxe, Let 3, Rundeka, Pipse, Majke i mnoge druge, posvetio novoj glazbenoj formi koja mu otorila vrata europske house scene.

Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju globalno poznatih labela  Hed Kandi  i  Ministry of Sound  da im se pridruži na turneji. Svirajući sa zvijezdama kao što su  Luke Neville,  Lisa German,  Dean Rigg  i  Chris Ballay, dovelo ga je i do  Alfred Azzetta, najboljeg talijanskog producenta i DJ-a, koji mu nudi suradnju. U veljači 2009. godine nakon nastupa sa najpoznatijim house DJ-om  Roger Sanchezom u Sarajevu, postaje traženo lice i sax u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, a sve češće nastupa u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'
ODLIČNA FIGURA

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'

Glazbenica i poduzetnica kaže kako se ne misli natjecati s mlađim ženama, ali pazi na svoje zdravlje i figuru. Na svoju posljednju fotku dobila je hrpu pozitivnih komentara

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'
IMALA JE SAMO 20 GODINA

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'

Kod kuće sam te večeri ispustila oslobađajući krik. To je probudilo lava u meni, naučila sam puno nakon toga, rekla je sportska novinarka
Gledatelji 'Večere za 5' su ljuti! 'Napuhanko Adrian ne zaslužuje 10, Josipa treba diskvalificirati!'
NIŽU SE KRITIKE

Gledatelji 'Večere za 5' su ljuti! 'Napuhanko Adrian ne zaslužuje 10, Josipa treba diskvalificirati!'

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, neki bi voljeli da Josip snosi posljedice jer se nije pojavio na Adrijanovoj večeri