Show

Komentari 1

Novi broj Cafea u petak na svim kioscima: Franka Sinatru nisam upoznao, ali bio je moj idol

Novi broj Cafea u petak na svim kioscima: Franka Sinatru nisam upoznao, ali bio je moj idol

Za Miru Ungara vrijeme kao da je stalo. Pjeva, snima, pleše, vodi klub Kontesa, a vitalnim ga u 85. godini održava 42 godine mlađa supruga Sara

Ja da budem Frank Sinatra? Pa ja sam Miro Ungar, no vrlo brzo pjevač, umjetnički direktor, producent i izvođač u Jazz i cabaret clubu Kontesa opustio se na snimanju i samouvjereno utjelovio svjetsku zvijezdu koja mu je bila idol. Skoro je kao dječak poginuo na klizanju na Šalati. No sreća u nesreći je bila da je "otkrio" glazbu. Proslavio se u boy bendu 4M, u Parizu je nastupao pod nadimkom Tim Twinkleberry, no svjetsku slavu je odbio. Ni danas ne miruje, a veliku podršku ima u 42 godine mlađoj supruzi Sari.

POGLEDAJTE VIDEO:

HBO-ova brutalna serija "Sjeverne vode" o životu kitolovaca, čiji je brod predodređen da “doživi” nesreću radi osiguranja, ali taj plan završava katastrofalno zbog ubojstava, spletki i onoga najmračnijeg iz ljudske prirode, nadmašila je sva očekivanja. Vrhunsku glumačku ekipu predvodi Colin Farrell, koji je neprepoznatljiv.

A kad smo kod glumačkih transformacija, Jared Leto definitivno je kralj transformacija. Od izgladnjelog narkomana do debelog ubojice Johna Lennona, željno ga iščekujemo u novom kinohitu "House of Gucci" koji uskoro dolazi u naša kina.

Tu su i intervjui s glumicom Karmen Sunčanom Lovrić koja nam je ispričala sve o provokativnoj predstavi i plakatu "Moderna Afrodita", a Damir Tomljanović iz "Masterchefa" otkrio nam je što bio bio da nije kuhar.

U vremeplovu se prisjećamo velikana Mustafe Nadarevića koji nas je napustio 22. studenoga prošle godine. Radio je do samoga kraja, nikad se nije odmarao niti išao na godišnji odmor. Živio je za glumu.

Donosimo vam i kompletan TV program te najbolje od sapunica, kina i streaming servisa. Samo u petak u Cafeu uz 24sata.

Najčitaniji članci