Obavijesti

Show

Komentari 183

Novi imidž: Ava u kosu stavila ekstenzije i postala još plavija

Novi imidž: Ava u kosu stavila ekstenzije i postala još plavija
24

ONA JE BOMBA Ava Karabatić na Hvaru se pohvalila novim imidžem. Udebljala se dva kilograma i stavila ekstenzije. Kaže da je joj je sada naglo krenulo u životu

VIDEO

Tata mi je rekao da mi je sve otišlo u stražnjicu i grudi. Malo sam dobila na kilaži jer sam zbog zdravstvenih problema morala piti hormone, kaže Ava Karabatić (25).

Splitskoj studentici fakultet je važniji od manekenstva, ali još se nije uspjela riješiti starih navika pa i danas, otkriva, na svako putovanje nosi vagu. Drži do izgleda i zdravlja pa ustaje u šest i ide na trčanje, a prije svake gaže pije med, mlijeko i propolis kako ne bi izgubila glas. Dok se drugi odmaraju, Ava radi punom parom.

Sarajevska TV kuća angažirala ju je kao gošću novinarku i voditeljicu, a prve intervjue odradila je na otoku Hvaru. Osim DJ-a, tenisača i mistera, Ava je škakljivim pitanjima izrešetala i oca Ivicu.

- Tata je bio prilično oštar. Otkrio je puno detalja o meni koji će iznenaditi javnost. Nitko ne bi vjerovao da idem spavati u 22 sata i da sam, kad se kamere ugase, jako zatvorena i povučena - kaže Ava.

Za novi posao na Hvaru Splićanka je dobila i novi imidž. U kosu je ugradila ekstenzije i još više istaknula plavu boju jer se tako, kaže, bolje zabavlja. Otkad se riješila smeđe kose, sve joj je naglo krenulo u životu, od studija do ljubavi.

- Prepoznaju me svi, više se nemam gdje skriti. U disku me oblijetao i turist iz Francuske. Zna me preko mog bivšeg dečka Željka Stojanovića, koji je bio i u njihovu ‘Big Brotheru’ - hvali se Splićanka. Poslije radnog ljeta Ava se vraća na fakultet, a namjerava učiti i novi jezik hindu te ići u Indiju.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...