Obavijesti

Show

Komentari 1

Novi klupski program: Poznati DJ otvorio svoj klub u Zagrebu

Novi klupski program: Poznati DJ otvorio svoj klub u Zagrebu
1

Prvi veliki party povodom otvorenja novog klupskog programa u gradu PLAY & REWIND održati će se u petak 23.1. s početkom u 22 sata

VIDEO

U prosincu je na mjestu bivšeg People'sa u Radničkoj otvoren novi klub PLAY čiji je cilj postati novo mjesto za izlazak Zagrepčana vikendom.

Klub promovira isključivo mainstream glazbu što nije čudno s obzirom da je vlasnik kluba renomirani Hrvatski DJ Ivan Bačić. Klub je otvorio nakon 20 godina glazbene karijere. Njegovo je dugogodišnje iskustvo vezano za dobro posjećene i popularne zagrebačke klubove, kao i sve top klubove diljem Hrvatske koji su vrtjeli samo strane komercijalne hitove.  U svojem klubu planira ugostiti poznate domaće i strane DJ-e poput Tom Novy-ja, Dr. Kucha, Funkermana i mnogih drugih.

Ivan Bačić siguran je kako će uz kvalitetan urbani i kreativan klupski program privući veliki broj ljubitelja dobre glazbe : „Iza mene stoji cijeli tim s kojim osmišljam program PLAY & REWIND. Želimo zagrebačkoj publici pružiti priliku za dobar provod i u Hrvatsku dovesti nova glazbena lica koja pune svjetske klubove.“

U gradu u kojem mnogo klupskih programa promovira narodnjačku glazbu, novi program PLAY & REWIND pravo je osvježenje za sve ljude koji žele uživati u mainstream glazbi.

PLAY & REWIND program će se održavati svaki petak s početkom u 22 sata, a rezident je DJ Emilio Dalbello čiji su glazbeni setovi puni novog zvuka od žanra r'n'b i hip hopa pa sve do popa i house-a.

Prvi veliki party povodom otvorenja novog klupskog programa u gradu PLAY & REWIND održati će se u petak 23.1. s početkom u 22 sata, a gost DJ biti će poznati zagrebački reper BIZZO. Da program bude još zanimljiviji, za vruću večer pobrinuti će se atraktivne Go – Go plesačice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski