Obavijesti

Show

Komentari 39

Novi ljubavni preokret: Žorž je spreman ići sve do Istanbula

Novi ljubavni preokret: Žorž je spreman ići sve do Istanbula
1

Romano trenutačno ide po kladionicama, gleda utakmice, pije s prijateljima i vicevima o Jacquesu Houdeku zabavlja obožavatelje. Neke od viceva posvetio je i Marini

VIDEO

Bivše zvijezde prošlogodišnjeg 'Big Brothera' Marina Raguž (29) i Romano Obilinović Žorž (37) prekinuli su vezu nakon pola godine, a Splićanin joj sad učestalo piše ljubavne poruke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

-  Laku noć, ljubavi moja - napisao je Žorž ispod slike na kojoj leži s Marinom. Uz to, pohvalio se i kako je prije tjedan dana manekenku čekao u luksuznom zagrebačkom hotelu. Nije poznato je li se susreo s Marinom, a s obožavateljima je podijelio samo fotografiju na kojoj sam leži na krevetu u hotelskoj sobi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Hvala Bogu i mojem prijatelju Rudolfu što mi se ljubav Marina javlja na poruke - komentirao je Obilinović koji bivšoj djevojci javno ispisuje i 'srčeka'. Marina na njegove izljeve ljubavi javno ne odgovara, ali privatno mu je odgovorila na poruke, čime se Splićanin hvali. 

Raguž je trenutačno zaposlena u Istanbulu gdje nosi modne revije i snima editorijale za tursko tržište. Od Romana je otišla jer je, kako kaže, od nje htio napraviti kućanicu. Manekenka dodaje da cijeli život radi i stvara za sebe, koliko god ljudi mislili da je otišla s bivšim nogometašem radi novca. On je u showu 'Big Brother' osvojio 183.700 kuna, a većina tog novca otišla je na njegovo vraćanje dugova. 

Splićanin trenutačno ide po kladionicama, gleda utakmice, pije s prijateljima i vicevima o Jacquesu Houdeku zabavlja obožavatelje. Neke od viceva posvetio je i Marini. No s njom nije bio spreman otići u Istanbul jer kako je rekao: 'Neće on u kafiću moliti Boga da ga bomba ne raznese'. No čini se da je sad nešto hrabriji jer mu njegova djevojka nedostaje. 

Bivši manekenkin zaručnik Saša Muhek (30) zna da se Žorž javio Marini i da su u kontaktu jer mu je ona to rekla. No ne zna detalje njihova odnosa. Nakon što su Marina i Žorž prekinuli, ona se Saši odmah javila i postojala je mogućnost da se pomire.

- Ne znam što je s Marinom i Žoržom. U više ništa ne vjerujem. Sve je moguće - kaže Saša. Njega, tvrdi, to ne bi pogodilo.

- Rekao sam Marini da bismo se ona i ja pomirili jedino ako bih ponovno stekao povjerenje u nju, a to je teško - zaključio je Muhek. On se početkom siječnja našao s Raguž i popili su piće.

Zbog Žorža ostavila Sašu

Kad je u travnju 2016. Marina ušla u ‘Big Brother’, imala je zaručnički prsten dečka Saše Muheka. Nakon realityja je skinula prsten vrijedan 20.000 kuna, a petogodišnju vezu je prekinula jer se zaljubila u bivšeg nogometaša Obilinovića.

Zanima je posao modela

Marina kaže kako nije navikla cijele dane sjediti kod kuće i čekati Božju milost. Nikad nije tako živjela. Ne želi biti rob i besposličariti.

Voli kladionice i birtije

Romano je poznat kao veliki veseljak koji voli počastiti društvo, kladiti se na utakmice i okušati sreću u kockarnicama, a imao je i dugova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana