Obavijesti

Show

Komentari 0

Novi spot Luce dočarava atmosferu koncerta u Tvornici

Novi spot Luce dočarava atmosferu koncerta u Tvornici
5

Neometano sam snimao atmosferu u backstageu i tijekom njenog nastupa tako da smo dobili dokumentaristički zapis večeri, rekao je redatelj spota Luka Nižetić

Nakon koncertne promocije svog debitantskog EP 'U bojama', pred dupkom ispunjenim Malim pogonom zagrebačke Tvornice kulture, za mladu, talentiranu i uspješnu kantautoricu Luce nema odmora. 

'Vrijeme je za novu pjesmu 'Na oblaku' koja je originalno nastala na engleskom jeziku. Ovdje sam ponovo dala povjerenje Ines Prajo u pisanju hrvatske varijante teksta i kao i za pjesmu 'Možda mi' opet ga opravdala. Skladba je malo tamnija od ostalih, rekla bih prava 'jesen/zima'' ističe Luce za svoj novi singl. 

Pjesmu prati i video broj u režiji, Lucinog već kućnog redatelja, Luke Nižetića koji o samoj suradnji izdvaja: 'Svi već znaju da obožavam Lucinu glazbu i samim time uvijek se veselim snimanju video broja za neku od njenih pjesama. Ovog puta sam iskoristio Lucin prvi samostalni koncert u Tvornici za idealnu kulisu i radnju spota. Iz prikrajka, neometano snimao sam atmosferu kako na backstageu, tako i tijekom njenog nastupa tako da smo dobili dokumentaristički zapis same večeri. Ima dosta spontanih, atmosferskih momenata, a kako je kod Luce sve nekako melankolično spot sam 'obojao' u crno bijelo i još više naglasio težinu pjesme koja je uz 'Možda mi', meni najdraža'.

Nakon zapaženih singlova 'Možda mi', 'Sama ostajem' i 'Na oblaku'vjerujemo kako će i četvrti službeni singl, od kritike hvaljenog EP 'U bojama', još više javnosti približiti i predstaviti talenat osebujne glazbenice.

Što se tiče Lucinih narednih koncertnih događanja, osim 06.12. gdje će u sklopu MIMO programa nastupiti u MSU, moći će ju u nešto akustičnijoj formi poslušati i riječka publika i to 08.12. u klubu Tunel u sklopu programa Akustika.