Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Novi spot: Pogledajte kako je svijet stao za Seve i Karana

Spot za pjesmu 'Sta je svit' sniman je prošlog mjeseca u okolici Splita i na njegovim ulicama na kojima se odvija i ljubavna priča 'Naše bile štorije'

Sonja Dvornik
Foto: Sonja Dvornik
47 komentara

Pisma 'Sta je svit' može ući u bilo koji Disneyev crtani film. Lipa, jednostavna, emotivna, pisma 'za zauvik'..., kazala je Severina nakon dovršetka snimanja spota za najavnu pjesmu mjuzikla 'Naša bila štorija' , autora Nene Ninčevića i Gorana Karana .

Dok Ninčević i Karan potpisuju stihove i glazbu pjesme 'Sta je svit', za bajkoviti aranžman zaslužan je Nenad Šiškov.

Spot za pjesmu 'Sta je svit' sniman je prošlog mjeseca u okolici Splita i na njegovim ulicama na kojima se odvija i ljubavna priča 'Naše bile štorije'. Za glavne zvijezde mjuzikla, Severinu i Gorana Karana, odabir lokacije bio je pun pogodak s obzirom da su oboje odrasli i mladost proveli u gradu pod Marjanom.

Sonja Dvornik

- Od početnog kadra u Dioklecijanovoj palači, osjećaj je bio izvanredan. Kada je glazba krenula, činilo se kao da je potekla iz zidova tih kaleta. Za nas dvoje, vrijeme se vratilo unatrag, i Split nas je pustio u samo svoje drevno srce, da pjesmom oživimo ovu ljubavnu priču. Hvala, Splite - kazao je Goran Karan koji, osim što supotpisuje sve pjesme iz mjuzikla, u njemu će zaigrati i glavnu mušku ulogu.

Karan će u mjuziklu utjeloviti Duju, mladog nogometaša Hajduka, koji je zaljubljen u 'ćer diretura Vinka, lijepu Anu. Zbog stare svađe dvaju obitelji, Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe jer, kako kaže moto mjuzikla, 'sve ča ljubav složi nije grij'. 'Sta je svit' Anin je i Dujin dijalog u najtežim trenucima njihova odnosa, a Severina i Karan uvjerljivo su dočarali tugu koju likovi osjećaju.

Sonja Dvornik

- Severina je vrhunsko scensko biće, prekrasna žena i iznad svega uzbudljiv i sjajan suradnik. Snimanje videa je dugotrajan posao koji zahtjeva brojna ponavljanja, tako da emocija često postane žrtva potrage za savršenim kadrom. Međutim, zahvaljujući redatelju Darku Drinovcu, koji ima i energičnost i entuzijazam, Severina i ja smo zaista guštali raditi. Ovo iskustvo je bilo svježe i posebno u svakom trenutku i detalju. Ljubav i odmara - kazao je Karan.

Pjesma 'Sta je svit' najavni je singl mjuzikla 'Naša bila štorija', a uskoro će se svi glazbeni brojevi iz mjuzikla, njih 16, naći na zajedničkom albumu u izdanju diskografske kuće Scardona.  U mjuziklu će zaigrati još i Tedi Spalato, Danijela Martinović, Giuliano, Arijana Čulina, Snježana Sinovčić-Šiškov te Stefan Kokoškov.

Naši partneri pišu
Message