Show

Komentari 5

Novi suprug Paris Hilton krio da ima kći, vidio ju je samo jednom

Novi suprug Paris Hilton krio da ima kći, vidio ju je samo jednom

Carter Reum svoju kćer uzdržava, ali nema nikakav odnos s njom. Djevojčica ga jako želi upoznati i tvrdi da ga voli, a mama joj je nekadašnja zvijezda reality showa

Paris Hilton (40) dobila je svoje vjenčanje iz bajke koje je oduvijek htjela, a njezin suprug Carter Reum (40) princ je na bijelom konju. Iako ona tvrdi da je savršen, Carter ima devetogodišnju kćer koja bi ga također voljela upoznati.

- Iako nemaju klasični odnos oca i kćeri, on nju uzdržava od kad se rodila i nastavit će i dalje tako - rekao je Reumov glasnogovornik za Page Six, koji je donio ovu priču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Majka djevojčice je bivša reality zvijezda Laura Bellizzi, koja se pojavila na VH-1 showu 'Secrets of Aspen'. Carter je navodno djevojčicu prihvatio kao svoju kćer i bez testa očinstva.

- Djevojčica se osjeća odbačenom i izostavljenom iz očeva života, a posebno su ju pogodile fotografije vjenčanja s Paris koje su dobile veliku medijsku pažnju - rekao je izvor.

Carter je kćer vidio samo jednom od kad se rodila, a sad planira osnovati obitelj s Paris.

- Ona je prekrasna djevojčica i želi dati ljubav ocu i onome koga on odluči voljeti. U dobi je kad je identitet jako važan, a dijete se treba osjećati upotpunjeno - dodao je izvor blizak situaciji.

Izvor tvrdi da djevojčica pati i da tvrdi da voli oca i cijelu njegovu obitelj.

Carter je poduzetnik i investicijski bankar, a obogatio se kad je pokrenuo posao s bratom.

Najčitaniji članci