Obavijesti

Show

Komentari 2

Novi uspjeh tenora: Andrea Bocelli nominiran je za Grammy

Novi uspjeh tenora: Andrea Bocelli nominiran je za Grammy
4

Osjećam se fantastično jer je ova nominacija dokaz kako između mene i američke publike postoji velika ljubav koja traje više od 20 godina, rekao je

VIDEO

Talijanski tenor Andrea Bocelli (61) nominiran je za Grammy, i to za posljednji album 'Si' koji je zasjeo na prvo mjesto Billboardove liste, a do sada ga je prodao u više od milijun primjeraka diljem svijeta.

- Osjećam se fantastično jer je ova nominacija dokaz kako između mene i američke publike postoji velika ljubav koja traje više od 20 godina. Ovo je izvanredna prilika da se zahvalim mojim obožavateljima i svima koji su vjerovali u mene od prvog dana - rekao je Bocelli.

Davor Visnjic/PIXSELL

Ovaj umjetnik svjetskog glasa trenutačno je na američkoj turneji koja će vrhunac doživjeti dvodnevnim nastupom u njujorškom Madison Square Gardenu krajem godine, a potom kreće i na europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Sloveniju. Bocelli će nastupiti u ljubljanskoj dvorani Stožice i to uoči Dana žena, 07. ožujka 2020. godine.

Ronald Braus: 'Bocelliju je jako drago što imam njegovo vino...'
Ronald Braus: 'Bocelliju je jako drago što imam njegovo vino...'

Na koncertu će predstaviti upravo album posljednji album, koji uključuje suradnje s Edom Sheeranom, Duom Lipom, Joshom Grobanom, Aidom Garafulinom te duet sa sinom Mateom. Upravo duet sa sinom, koji je čim je izašao, postao svjetski hit, do sada je skupio više od 60 milijuna pregleda na YouTubeu.

Nedavno je objavio specijalno izdanje 'Si Forever' na kojem se nalaze dueti s Ellie Goulding te Jennifer Garner. Bocelli je također ove godine dobio i međunarodnu nagradu Variety za posebna dostignuća u glazbi.

Davor Visnjic/PIXSELL

- Ovo je bilo čarobno glazbeno iskustvo i presretna sam što me Andrea odabrao za ovaj duet jer sam velika ljubiteljica klasične glazbe I ljubavnih pjesama - izjavila je Goulding.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin