Obavijesti

Show

Komentari 7

Novim spotom Luka Nižetić podiže celzijuse do usijanja

Novim spotom Luka Nižetić podiže celzijuse do usijanja
6

'Malo fjaka, malo party' ovoljetna je Lukina životna filozofija koju je opjevao i u svom najnovijem singlu. Kao pravom Dalmatincu more, sunce i društvo neizostavni su folklor popularnog mu godišnjeg doba

Novi spotKao pravom Dalmatincu more, sunce i društvo neizostavni su folklor popularnog mu godišnjeg doba a za nadolazeće vruće dane pripremio nam je veselo glazbeno štivo kojem bi trebao uzdrmati klubove, plaže i sva mjesta gdje je prisutna zabava. Uz fešte odnosno partyje svakom Dalmatincu tijekom dugog mediteranskog ljetnog perioda u mentalitetu je i polagano, sporo stanje uma poznatije po imenu fjaka: 'To je Božji dar za nas ljude s mora kojim izražavamo kako stanje duha tako i stanje tijela, kad se čoviku ne da ništa raditi a ni misliti.' objašnjava Luka.

No, Lukin najnoviji singl sigurno nas neće dovesti u takav 'mod' jer je riječ o ljubavnoj plesnoj bombi, a celziji bi se mogli dići i do usijanja gledanjem pratećeg video broja u kojem glavnu ulogu ima mlada buduća plesna pedagoginja Martina Ivanković. Djevojka, koja bilježi angažman u mjuziklima 'Mamma mia' i 'Crna kuća', iza sebe ima već 15 godina plesnog iskustva tijekom kojih je osvajala niz nagrada kako pojedinačno tako i u sklopu grupe. 'Ovo je Martinin spot, dali smo joj potpunu slobodu u plesnoj interpretaciji pjesme, fokus smo usmjerili na njenu ljepotu, senzualnost, seksipilnost, ritmičnost i simpatičnost. Priznajem da nam je uljepšala sam dan snimanja te podigla atraktivnost ovom  ljetnom videu. Ona je onaj tip djevojka s koje ne možeš skinuti pogled, očarate u sekundu,  jednostavno je prelijepa u kompletnm  smislu. ' komentirao je Luka.

Novi singl 'Malo fjaka, malo party' svojevrsno je glazbeno iznenađenje s obzirom da Luku nismo navikli slušati u glazbenom izričaju klupskih dance numera. 'Volim eksprimentirati pa sam tako prihvatio ovaj Babydooksov rukopis koji je blizak više njemu nego meni. Pjesma je nastala ekspresno, bez ikakvog planiranja jer u eteru je još uvijek prisutna 'Ljubav je mukte', no da ju nismo sad plasirali mislim da bi ostala zaključana u ladici' zaključuje Luka.

Premijerno live izvođenje pjesme imat će se prilike čuti 20.07. u Komiži, a nakon toga Luku se u narednom razdoblju može koncertno uhvatiti na Cresu, u Medulinu, Zagrebu i Varaždinu.

Informacije o Lukinim nadolazećim aktivnostima redovito možete pratiti na njegovim službenim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu