Obavijesti

Show

Komentari 66

Novković: Ne radi se o razvodu nego o destabiliziranom odnosu

Novković: Ne radi se o razvodu nego o destabiliziranom odnosu
7

Prije braka s Iris, raspala su mu se čak tri. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi. Kako kaže Boris, poanta je da zauvijek vjeruje u ljubav i nikad ne prestaje

VIDEO

Pjevač Boris Novković (52) na svom je Facebook profilu pojasnio kako se ne rastaje od supruge Iris Volf (27) kako je to prvotno objavio hrvatski tjednik. Prema Borisovim tvrdnjama, ne radi se o razvodu već pokušavaju sve riješiti na svoj način.

 POGLEDAJTE VIDEO: Imaju djecu s mlađahnim damama iako su u poznim godinama

Pokretanje videa...

Najstariji očevi 01:21

- Mi pokušavamo spasiti ovo na naš način. Moj posao jest javan, ali to ne znači da mora biti nakaradno i nepošteno tretiran jer moja mlađa supruga mogla je to emotivno teško primiti i to je moglo dodatno destabilizirati naš trenutačno destabiliziran odnos - rekao je Boris. 

Kako piše Gloria.hr, Boris i Iris otkrili su im da više nisu zajedno kao par, ali će nastaviti funkcionirati kao prijatelji i roditelji. Par se vjenčao prije godinu i pol, a nedugo nakon dobili i prinovu u obitelji, djevojčicu kojoj su dali ime Si. Vijest o Irisinoj trudnoći brzo je odjeknula u studenom 2018. godine. Boris je tada istaknuo kako su i on i studentica modnog dizajna i 'Najseksi Hrvatica' 2015. godine priželjkivali bebu. 

- Djevojčicu smo nazvali Si. Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Generalno mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris - izjavio je kroz smijeh i dodao: 

- Zahvaljujem Iris što mi je podarila kćer. Naša Si je po mom vjerovanju negdje iz zlatnih visina odabrala upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj trudit ćemo se da joj ovaj život učinimo zanimljivim i opravdamo povjerenje koje nam je dala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu - poručio nam je Boris. 

Par je u vezi od proljeća 2018., a zbog razlike u godinama javnost im otpočetka nije predviđala svjetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris. U početku su se pojavljivali skupa na javnim događanjima, a da su zaista u vezi, potvrdila je sama Iris na društvenim mrežama. 

- Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled - napisala je. Nedugo zatim maknula se sa društvenih mreža.

 

Prije braka s Iris, raspala su mu se čak tri. U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (48). U braku su opstali pet godina. Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić s kojom je bio osam i pol godina. Treću sreću potražio je s Ines Katić, ali taj brak je trajao samo osam mjeseci. 

O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

Goran Stanzl/PIXSELL

- Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem - kaže Boris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama