Obavijesti

Show

Komentari 26

Novkovićeva idila: Ljetovanje s obitelji uoči trećeg vjenčanja

Novkovićeva idila: Ljetovanje s obitelji uoči trećeg vjenčanja
2

KOD PUNICE I PUNCA Boris Novković ljetuje u Zadru u obiteljskoj kući zaručnice Ines Katić. S njima u njezinoj obiteljskoj kući su i njegova djeca iz drugog braka

VIDEO

Glazbenik Boris Novković (48) i diplomirana politologinja Ines Katić (29), s kojom je u vezi od kraja prošle godine, uživaju u ljetnim radostima. Na plaži se grle i ljube poput zaljubljenih tinejdžera.

Ines brižno maže Borisa kremama za sunčanje, a izležavaju se i na luftiću. S njima u njezinoj obiteljskoj kući u Zadru s budućom punicom i puncem su i njegova djeca iz drugog braka, Noa (7) i Bono (5). Svaki dan nekoliko puta odlaze u obližnji restoran brze hrane, u kojem Borisova djeca uživaju u čuvenim hamburgerima. Ines i Boris ondje piju i jutarnju kavu, a kasnije se osvježavaju pivom i sokovima. U Zadru su već tjedan dana. Glazbenik i politologinja upoznali su se slučajno, nakon što se on zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a uskoro se rodila ljubav.

Upoznali se na Facebooku

Nakon pola godine veze odlučili su se na svadbu. Boris o privatnom životu ne želi razgovarati, pa tako nije htio komentirati ni vjenčanje s Ines koje će, doznajemo, biti u u rujnu u Zadru jer je Ines od tamo. Politologinja radi kao suradnica za razvojne programe pri Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva. Novkoviću će to biti treći brak. Iz drugog braka s novinarkom Lucijom Matić ima dva sina. Upoznao ju je na promociji svojeg albuma 'Direkt'.

BRIŽNA INES Borisa zaručnica maže kremama za sunčanje, a uživaju i na luftiću. Svaki dan su u fast foodu na hamburgerima

Imala je 26 godina i zamolila ga je za intervju, a Boris se tada u nju zaljubio na prvi pogled. Prije Lucije bio je u braku s glumicom Bojanom Gregorić. Bojani je tada bilo 20 godina, a Boris je već izdao hit 'Kuda idu izgubljene devojke'. S tadašnjom balerinom zagrebačkog HNK oženio se 1992. godine, a u braku su bili pet godina. Nakon Lucije tri i pol godine bio je u vezi sa slikaricom Ivom Višošević. Razlaz sa slikaricom potvrdio je na društvenoj mreži.

Povezala ih prijateljica

- Bez obzira na nepomirljive razlike, ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas, nego i sve ljude u interakciji s nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put - objavio je pjevač lani u rujnu kraj ljubavi.

Ivu je upoznao sredinom 2011. godine na snimanju njegova spota 'Ni na nebu ni na zemlji', gdje je došla s prijateljicom koja je glumila u njemu.

Početkom 2012. godine Novković se odselio od supruge Lucije. Tada se nagađalo da je njegova bivša supruga još tijekom druge trudnoće doznala kako Boris ima novu ljubav. On je to odlučno demantirao izjavivši da Iva nije bila razlog raspada njegova gotovo devet godina dugog braka.

Zaručnici Ines povestio pjesmu

'Ines, ugasila si sve dileme. Ines, zaustavila moje vrijeme. Samo budi kraj mene do kraja svijeta i natrag. Ines, izgradila si moje carstvo, Ines i odvela me u prostranstvo. Zvala si me, a ja sam prepoznao znak', stihovi su glazbenikova singla 'Ines', koji je Novković izdao u ožujku nekoliko mjeseci nakon što se zaljubio u fatalnu politologinju iz Zadra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.