Obavijesti

Show

Komentari 9

Novost u 'Supertalentu': Mia prati događaje iza kulisa showa

Novost u 'Supertalentu': Mia prati događaje iza kulisa showa
3

Emisija 'Backstage s Miom' na YouTubu gledateljima će donositi ekskluzivan sadržaj kojega nikada prije nisu imali priliku vidjeti, a oduvijek ih je zanimalo što se to sve događa iza kamera, kaže Mia Kovačić

VIDEO

Nakon što je žiri odabrao TOP 40 natjecatelja, ove nedjelje kreću emisije uživo, odnosno polufinalne emisije u kojima će se odabrani kandidati boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna te laskavu titulu pobjednika sedme sezone Supertalenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:18

No, osim što će gledatelji moći uživati u uzbudljivim nastupima natjecatelja na ekranu, dašak atmosfere i zbivanja iz backstagea donijet će Mia Kovačić u emisiji na YouTube kanalu Nove TV – 'Backstage s Miom'. Zbivanja iza kamera za vrijeme snimanja emisija oduvijek su zanimala publiku, a ova emisija na YouTubeu donosi upravo to – uvid u procese iza kamera, kao i komunikaciju korisnika u stvarnom vremenu sa svojim omiljenim natjecateljima, voditeljima ili članovima žirija.

- Emisija 'Backstage s Miom' na YouTubu gledateljima će donositi ekskluzivan sadržaj kojega nikada prije nisu imali priliku vidjeti, a oduvijek ih je zanimalo što se to sve događa iza kamera. Emisija će svoju premijeru imati upravo ove nedjelje prije i za vrijeme prve live emisije Supertalenta, a osim što će iz prve ruke moći vidjeti kako se natjecatelji, žiri i voditelji pripremaju za emisiju, kakve su reakcije nakon nastupa, imat će i priliku s njima u stvarnom vremenu i komunicirati. Ja ću, dakle, biti produžena ruka publike, njihov špijun u svijetu backstagea te glasnik oko svega što ih zanima - izjavila je Mia Kovačić, lice Nove TV i voditeljica emisije 'Backstage s Miom' na YouTube kanalu Nove TV.

Sedma sezona Supertalenta donosi još neke novitete, a odnosi se na izbor finalista. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji prva dva najbolje plasirana kandidata idu direktno u finale, dok trećeg bira žiri, neovisno o plasmanu kojega je osvojio. Svakog tjedna jedan član žirija je predsjedavajući i priopćava zajedničku odluku žirija o odabranom kandidatu koji ide dalje. Sveukupno 12 natjecatelja borit će se u finalu za pobjedu.

Već ove nedjelje dobit ćemo prva tri finalista, a za prolaz u finale borit će se pjevači Stella Scholaja koja će nastupiti s vlastitom pjesmom, Damiano Roi s opernom arijom te zlatne dame Dream team Babe koje je u polufinale stiskom zlatnog gumba lansirao Davor Bilman. Vidjet ćemo mladu pijanisticu Nuo Cheng, kralja zabave Buki Skandal, kao i mlade glazbenike iz Benda glazbene škole Bonar. Do finala će pokušat otplesati plesna skupina Universe dance, dvojac breakdancera Kiki i Kiki te talijanski baletan Filippo Jorio. Sa svojim talentom balansiranja ponovno ćemo vidjeti Hayforda Okinea.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu