Obavijesti

Show

Komentari 15

Obiteljski dan na plaži: Svi u badićima, a Vicki u štiklama

Obiteljski dan na plaži: Svi u badićima, a Vicki u štiklama
8

Uz crvene cipele modna dizajnerica je kombinirala jednostavnu bijelu majicu i traperice. Dok su se njena djeca kupala i igrala na plaži, Victoria je pregledavala mobitel i napravila nekoliko selfieja...

VIDEO

Victoria Beckham (44) trenutno odmara u Sydneyu s kćeri Harper (7) i sinom Cruzom (13) dok njen suprug, bivši nogometaš David Beckham (43) sudjeluje na sportskom događaju Invictus Games.

Fotografi su uhvatili modnu ikonu kako uživa u danu na plaži s dječicom i nosi vrtoglavo visoke štikle. Uz crvene cipele 'Vicki' je kombinirala jednostavnu bijelu majicu i traperice. Dok su se Harper i Cruz kupali i igrali na plaži, Victoria je pregledavala mobitel i napravila nekoliko selfieja.

Dok su djeca radila dvorce u pijesku i izležavala se po ružičastom madracu na njih je pazila obiteljska prijateljica. Čini se kako Victoria nije bila zainteresirana za kupanje, a svojim crvenim štiklama je odudarala od ostalih.

Njen suprug David je za to vrijeme sudjelovao na završnoj ceremoniji velikog sportskog događaja, a društvo mu je pratio sin Romeo (16).

David je nedavno dao veliki intervju u kojem je progovorio o obitelji, odgoju djece i 19-godišnjem braku s Victorijom.

- Biti u braku toliko vremena, puno je to posla. Naša romansa s vremenom je postala komplicirana - pričao je. 

I Victorija je prije nekoliko tjedana pričala o braku za časopis Vogue. Bivša spajsica rekla je da su ona i njen suprug navikli na to da ignoriraju gluposti i jednostavno nastave dalje kao da je sve normalno, kao da se ništa nije dogodilo. 

- Oboje shvaćamo da smo jači skupa nego individualno. Sve se vrti oko toga da je obitelj složna. A kad nas je šestero, onda smo još snažniji. Poštujemo i njegujemo tu obiteljsku poveznicu i to je ključ svega - zaključila je Victorija.

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...