Obavijesti

Show

Komentari 26

Obožavatelji se natječu: Tko najviše voli Meryem Uzerli?

Obožavatelji se natječu: Tko najviše voli Meryem Uzerli?
5

Junakinja 'Sulejmana Veličanstvenog', koja je prije dva mjeseca napustila seriju, na Facebooku je objavila crteže koje su joj poslali gledatelji iz cijelog svijeta

VIDEO

Hvala vam od srca na porukama i željama za ozdravljenje. Puno ste mi pomogli u najtežim trenucima. Zbog vas se osjećam puno bolje, napisala je Hurem.

Iako se zbog depresije i iscrpljenosti tjednima nikome nije javljala, Meryem Uzerli (29) toliko su dirnuli crteži zabrinutih fanova da ih  je odmah objavila na društvenoj mreži. Dobila ih je nekoliko stotina, ali izabrala je desetak njoj najdražih i organizirala izbor za najljepši. Fanovi su je prikazali kao moćnu i vatrenu sultaniju Hurem s krunom na glavi, u zagrljaju sa Sulejmanom, a neki su je crtali prema fotografijama iz njezina privatnog života.

- Lijepo je vidjeti da me niste zaboravili i da me redovito pratite. Veselim se vašim novim pismima. Vidimo se uskoro. Puno vas voli vaša Meryem - napisala je glumica.

Turski mediji ponovno su se raspisali da je Hurem razvrgnula zaruke s Canom Atesom (46). Dok se Meryem liječi u roditeljskom domu u Berlinu, markantni burzovni mešetar sa sinom, kojeg ima iz prijašnje veze, bio je na ljetovanju u Turskoj. Zaručnicu, s kojom je u vezi nešto više od godinu dana, više ni ne posjećuje u Njemačkoj. Planove za vjenčanje, koje je par najavljivao za jesen, sad odbija komentirati.

Hurem također šuti o ljubavnom životu. Za dva mjeseca u Istanbulu bi, šuška se, trebala snimati novu seriju s Kıvançom Tatlıtugom (29), turskim Bradom Pittom, a do tada će, kaže, možda sa sestrom otići na kratki odmor u Španjolsku.

Gledatelji u suzama: Molimo te, vrati se!

Obožavatelji su Meryem, osim crteža, slali i plakate na koje su napisali da je vole i žele da se vrati u njihovu omiljenu seriju. Pisma su joj stizala čak iz Irana i Saudijske Arabije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...