Show

Komentari 78

Obranio je disertaciju: Od sada me možete zvati dr. sc. Škoro

Obranio je disertaciju: Od sada me možete zvati dr. sc. Škoro

Dok je branio doktorski rad Škoro je svojim šalama nasmijavao okupljene goste i profesore. Dok je pripremao disertaciju, Škoro se budio u cik zore kako bi uskladio fakultetske, obiteljske i glazbene obaveze

Ostanite sjediti, tim je riječima nasmijao sve u dvorani Miroslav Škoro (55) dok je ulazio u vijećnicu Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Prisutni gosti ipak su se, prema protokolu, ustali članovima Povjerenstva za obranu doktorske disertacije.

Na Ekonomskom fakultetu Škoro je branio svoj doktorski rad pod naslovom 'Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije'.

Suradnici i prijatelji ponosno su slušali Škorinu obranu pred peteročlanim stručnim povjerenstvom kojim je predsjedala doc.dr. sc. Anita Freimann.

POGLEDAJTE GALERIJI:

Dok je branio doktorski rad Škoro je svojim šalama nasmijavao okupljene goste i profesore. Imao je, kaže, malo vremena pa je disertaciju prepričao u skraćenom obliku.

– S tremom sam davno raščistio, ali moram priznati da mi danas nije bilo svejedno – rekao je pjevač nakon što je stekao doktorsku titulu.

Njegovi prijatelji komentirali su da se vidi kako se dobro pripremio pa nije zastajkivao. Dok je mjesecima pisao disertaciju i pripremao se za obranu, pjevač se ustajao u cik zore kako bi uskladio fakultetske, obiteljske i glazbene obaveze.

– Moja se pokojna majka uvijek plašila da će me glazba odvući od knjige. Konačno sam pokazao da je njen strah bio neutemeljen i ovime stavio točku na 'i' – pohvalio se Škoro, nakon što su ga čestitari izljubili.

Osim članova povjerenstva u zagrljaj mu je potrčala supruga Kim Ann Luzaich te ga strastveno poljubila. Na obranu stigao mu je njegov dobar prijatelj, glumac Vedran Mlikota (48).

Najčitaniji članci