Show

Komentari 3

Campbell je odjenula prozirnu haljinu: 'Prekrila si najbitnije'

Campbell je odjenula prozirnu haljinu: 'Prekrila si najbitnije'

Svojedobno je imala problema sa samopouzdanjem na revijama i golišavim snimanjima, a u 50.-oj i dalje oduševljava modne kritičare i obožavatelje

Na Fashion For Relief Gala večeri sve oči bile su usmjerene na Naomi Campbell (49), a top model očarao je još jednom poklonike mode crnom izazovnom haljinom i besprijekornom figurom. 

- Šteta što si pokrila ono što je bitno - bio je samo jedan od komentara.

Inače, Campbell je jednom prilikom priznala da su joj trebale godine i godine da prestane biti sramežljiva na revijama i golišavim snimanjima. Unatoč tijelu kojim bi se rijetko koja žena mogla pohvaliti u njezinim godinama, Naomi je priznala da je imala problema sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima. 

Također je tijekom svoje manekenske karijere naišla je na mnoge prepreke. Nedavno je progovorila o rasizmu kojeg je iskusila kad ju je za poslovni angažman odbila azijska tvrtka zbog boje kože. Iako je jedna od najpoznatijih manekenki, i nju je snašla diskriminacija. 

- Šokiraju me takve stvari, ali uvijek nastavim dalje. Ne odustajem - rekla je Naomi.

Naomi je donedavno bila u vezi s bivšim članom boy banda One Direction, mlađahnim pjevačem Liamom Payneom (26), no nakon nekoliko mjeseci je, čini se, gotovo dvostruko starijoj Naomi Campbell bilo dosta te je odlučila prekinuti njihov odnos i vratiti se u solo vode. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci