Obavijesti

Show

Komentari 1

Od Anne Heche oprostio se i njezin bivši suprug: 'Volim je i nedostaje mi, stvarno je teško'

Od Anne Heche oprostio se i njezin bivši suprug: 'Volim je i nedostaje mi, stvarno je teško'
4

Anne i Coley bili su u braku pet i pol godina, a zajedno su dobili sina Homera. Laffoon je podnio zahtjev za razvod 2. veljače 2007. Heche ga je navodno ostavila zbog kolege iz filma Men in Trees, Jamesa Tuppera

Američka glumica Anne Heche preminula je nakon što su je isključili s aparata. Bilo je to samo tjedan dana nakon što je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći. Brojni kolege i prijatelji oprostili su se od nje na društvenim mrežama, a emotivnu poruku poslao je sada i njezin bivši suprug, Coleman Coley Laffoon.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Uoči Anneine smrti, samo sam želio reći nekoliko stvari: Prvo, volim je i nedostaje mi, i uvijek će biti tako. Drugo, Homer je dobro. On tuguje, naravno, i to je teško, stvarno je teško što vjerojatno svatko može zamisliti, ali okružen je obitelji i bit će dobro. Dakle, za sve one koji provjeravaju, hvala vam što se ste nam pokazali svoje srce, uputili molitve i sve. Prekrasno je. Hvala vam - rekao je Coleman u videu na Instagramu.

Anne i Coley bili su u braku pet i pol godina, a zajedno su dobili sina Homera (20). Laffoon je podnio zahtjev za razvod 2. veljače 2007. Heche ga je navodno ostavila zbog kolege iz filma Men in Trees, Jamesa Tuppera. U prosincu 2008. Hechein predstavnik potvrdio je da je glumica trudna s njihovim prvim djetetom. Međutim, njihov brak također nije potrajao te su se razveli 2018. godine.

Ohio: 25.05.1969, ro?ena glumica Anne Heche

Podsjetimo, Anne se u petak, 5. kolovoza, svojim autom, marke Mini Cooper, zabila u garažu pored kuće u naselju Mar Vista u Los Angelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Heche su izvukli iz olupine. Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće.

Posljednja fotografija Anne Heche prije smrti: S osmijehom na licu 20 minuta prije nesreće
Posljednja fotografija Anne Heche prije smrti: S osmijehom na licu 20 minuta prije nesreće

Strani mediji su iznijeli detalje kako je Anne pobjegla s mjesta druge nesreće prije nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak 'stop' i vozila 90 milja na sat (144 kilometara na sat).

Vijest o smrti potvrdila je njezina obitelj, koja je i prethodno najavila da će ju isključiti s uređaja za održavanje života. Kako je ranije potvrdio glasnogovornik LAPD-a Jeff Lee, test krvi nakon nesreće nije prikazao prisutnost alkohola u krvi, no glumica je bila pozitivna na kokain i fentanil.