Obavijesti

Show

Komentari 63

Od dubokih dekoltea do minica: Nina godinama 'pegla' svoj stil

Od dubokih dekoltea do minica: Nina godinama 'pegla' svoj stil
17

Iako su modni stilisti često znali komentirati kada Badrić ne bi nosila odjevnu kombinaciju koja ne laska njenoj figuri, ona za to baš i nije marila. Utegnula bi svoje obline u ono što joj se najviše sviđa

VIDEO

Pjevačica Nina Badrić (48) već nekoliko dana puni medijske stupce na račun svog izgleda. Pozirala je u crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu i oduševila brojne pratitelje. Primijetili su kako je smršavjela te su je pohvalili kako bi joj na vitkoj liniji mogle pozavidjeti i upola mlađe dame.

Stoga smo se prisjetili njezinih početaka. Iako je sada rijetko možemo vidjeti u uskim minicama i kratkim haljinama, a često u odijelima, taj stil nije 'od jučer' već ga je Nina voljela oduvijek. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U počecima se Nina nije ustručavala odjenuti kreacije koje su otkrivale njen dekolte, ali sada to čini sve rjeđe. Njeni fanovi stalno joj laskaju i tvrde da je njima uvijek lijepa i posebna. 

- Nina naša, pa lijepa si i s kilom viška. Koga briga, važno je da si čovjek - komentar je koji se mogao pročitati na društvenim mrežama ispod fotografija koje je pjevačica objavila. Nina se nikad previše nije opterećivala time ako bi se malo udebljala. Nosila je ono što bi joj se svidjelo. 

Tako je primjerice na snimanju 2002. nosila plavi top i crne 'lagane' hlače. Proteklih godina uslijedile su kritike na račun njezina odijevanja. Prigovarali bi joj mnogi 'poznavatelji mode' da treba pripaziti što nosi. Smatrali su da bira krive kreacije, koje ne laskaju njezinoj figuri već ističu 'nedostatke'.

Zagreb: Dolazak poznatih na dodjelu medijskih nagrada Večernjakova ruža

Bilo kako bilo, jedno se nije promijenilo. Pjevačica koja je u ožujku po prvi put održala koncert u zagrebačkoj Areni, prošle godine je istaknula kako će zauvijek vjerovati u ljubav te da je ona pokretač svega na svijetu. 

- Zauvijek vjerujem u ljubav, ne smijemo to zanemariti, a što donosi budućnost, to ne možemo znati - zaključila je Nina.

Zagreb: Koncert Nine Badrić u Areni

Istaknula je da je njen najveći strah - nemoć. Naime, ona nije jedna od onih žena koje se boje starenja pa odlaze kod estetskih kirurga kako bi proces bio što sporiji.  

 

- Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će nas sve jednog dana to dočekati. Bojali se mi ili ne. Bojim se nemoći, a ne starosti - rekla je pjevačica nedavno, koja zna koliko je važno bliskim ljudima govoriti da ih voli i stoga to često čini.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Badrić se družila s Vilijem Berošem

Pokretanje videa...

Video vijesti 16.08.2020. 01:16
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao