Obavijesti

Show

Komentari 47

Od neuglednog prostora dobili su svadbu iz bajke: Valentina i Vatroslav potrošili 100.000 kn

Od neuglednog prostora dobili su svadbu iz bajke: Valentina i Vatroslav potrošili 100.000 kn
11

Mladenki je oduvijek bila želja imati vjenčanje na plaži kao iz filmova i sapunica️, a iako prostor u Ražancu nije isprva bio takav, Valentina se nije predala i iskoristila je sve što je imala i izvukla od toga maksimum

VIDEO

Par koji se upoznao u showu 'Ljubav je na selu' uspio je opstati i nakon što su se ugasila svjetla reflektora. Danas Valentina (27) i Vatroslav Tijan (42) slave prvu godišnjicu braka, imaju djevojčicu Viktoriju (1), a uskoro će se obitelj proširiti jer je Valentina trudna. Na svadbi je bilo oko 70 ljudi, a svatovi su se odlično zabavljali. Kao i na svakoj svadbi, plesalo se i pjevalo do sitnih jutarnjih sati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčali se Valentina i Vatroslav 

Pokretanje videa...

01:14

Svadba je bila na plaži Puntica u Ražancu, a Valentina je blistala u raskošnoj vjenčanici sa cvijećem na glavi. Koračala je bijelim tepihom koji je vodio do oltara koji je bio prvi red do mora. Uz tepih bile su postavljene bijele stolice s ružičastim ukrasima. 

- Obavezno ponijeti dobro raspoloženje i po želji kupaći kostim - napisao je par na pozivnici za svadbu. Upitali smo Valentinu kako joj je u bračnoj luci s odabranikom njezina srca.

- U braku je, kao i svakom drugom, ima i lijepih dana i loših, ali ja više volim pamtiti lijepe stvari i dane i voljela bih da ih je takvih više. Moj Vatroslav me voli ljutiti, a kod njega najviše volim je to što se voli zezati, volim što je drugačiji od drugih, hoće pomoći, zna puno stvari u kući i čak je puno uredniji i od mene - govori nam Valentina. Kad su zajedno najviše vole ne raditi ništa, izležavati se i odmoriti, a u tome su, šali se Valentina, oboje vrhunski. 

Istaknula je da voli kad su svi troje na okupu i kada zajedno provode vrijeme, a vole i putovati. Valentina nam govori da kao mala nije nigdje išla sa svojim roditeljima jer su puno radili i nema baš slika iz djetinjstva jer nisu tome pridavali previše važnosti. Zbog toga sada često uslika svoju kćer Viktoriju kako bi ona kad odraste imala brojne fotografije i puno uspomena koje će moći pogledati kad god poželi. 

Vjenčanje je Valentina sama organizirala jer jako voli dekoriranje. Oduvijek joj je bila želja da jednog dana ima vjenčanje na plaži kao iz filmova i sapunica️, a iako ova plaža nije bila takva, ona se nije predala i iskoristila je sve što je imala i izvukla od toga maksimum. Kad je sve završilo, svi su hvalili organizaciju i lokaciju, a Valentina je bila zadovoljna sa svime s obzirom na to da je sve sama smislila. 

U budućnosti bi se htjela baviti uređenjem dječjih proslava i vjenčanja, a nada se da će s vremenom prestati biti toliki perfekcionist jer je i sebi nakon vjenčanja na plaži zamjerala neke stvari i mislila kako je nešto mogla bolje. Za svadbu su, priča nam Valentina, potrošili oko 100.000 kuna, ali ne žale jer je bilo kao iz njihovih snova.

Valentina i Vatroslav iz 'Ljubavi na selu' čekaju drugo dijete: Čovjek snuje, a Bog određuje
Valentina i Vatroslav iz 'Ljubavi na selu' čekaju drugo dijete: Čovjek snuje, a Bog određuje

- Stolica nam je bila 60 ili 70 eura sa nekim osnovnim jelovnikom i bez žestice. Bilo je divno, baš onako kako smo zamislili - kaže nam Valentina za kraj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao