Obavijesti

Show

Komentari 28

Bivši suprug i djeca u tuzi na pogrebu pjevačice Cranberriesa

Bivši suprug i djeca u tuzi na pogrebu pjevačice Cranberriesa
22

Irsku pjevačicu pronašle su mrtvu spremačice u hotelskoj sobi u Londonu 15. siječnja. Uzrok njezine smrti bit će objavljen tek u travnju, rekli su iz mrtvozornikova ureda

VIDEO

Obitelj i prijatelji iznenada preminule pjevačice grupe Cranberries prenijeli su lijes u crkvu Svetog Josipa u njezinom rodnom gradu Limerick u Irskoj. Dolores O'Riordan je pokopana danas u 11.30 na lokalnom groblju pored svog oca, a sprovod je bio zatvoren za javnost.

Njezin bivši suprug Don Burton stigao je s njihovom djecom, Taylor, Molly i Dakotom. Na sprovodu je bila i Doloresina sestra Angela te braća Terence, Brendan, Donal, Joseph i PJ. Najbliža obitelj bila je shrvana od tuge. 

Eillen O

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Njezin prekrasan glas i osobnost pomogli su mnogima koji su bili zarobljeni u mraku depresije - rekao je svećenik tijekom mise zadušnice koja se prenosila na lokalnoj radio postaji. 

Eillen O

Stotine obožavatelja, prijatelji i obitelj jutros su se okupili ispred crkve ne bi li odali počast irskoj glazbenici. Među njima bile su i Doloresine prijateljice iz škole koje su došle sa žutim cvijećem. 

Schoolfriends bring yellow flowers to represent sunshine as they queue up to view Cranberries singer Dolores O

U knjigu žalosti upisao se i irski predsjednik Michael D. Higgins (76). 

- Jako je važno odati počast Doloresinom doprinosu našoj kulturi. Jako je tužno da smo ostali bez tako mlade žene. Bila je zvijezda koja je žarko sjala od samog početka - napisao je predsjednik. 

Eileen O

Dolores je preminula u 47. godini, a njezino tijelo pronađeno je u Londonu 15. siječnja, u kupaonici hotelske sobe. Iako se sumnja na slučajno predoziranje tabletama protiv bolova, službeni uzrok smrti još je nepoznat. 

The order of service for Dolores O

Iako su liječnici obavili obdukciju nad njezinim tijelom, iz mrtvozornikova ureda poručuju da prije 3. travnja javnost neće znati rezultate. Tada je, naime, zakazano saslušanje na kojem će se odrediti datum objavljivanja rezultata. Policija je potvrdila da Dolores nije umrla pod sumnjivim okolnostima. 

The coffin of Dolores O'Riordan, singer with the Cranberries is brought into St. Joseph's Church for a public reposal in Limerick Dolores O'Riordan public reposal Schoolfriends bring yellow flowers to represent sunshine as they queue up to view Cranberries singer Dolores O'Riordan's coffin  as it is carried into St. Joseph's Church for a public reposal in Limerick
8
| Foto: Clodagh Kilcoyne/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Glasnogovornik pjevačica otkrio je da je Dolores radila s Cranberriesima na novom studijom albumu. Glazbenica je imala dogovoren sastanak sa zastupnicima diskografske kuće BMG, s kojima je trebala dogovoriti datum objavljivanja albuma. U Londonu je bila i radi snimanja glazbe s članovima grupe D.A.R.K.

Pjesma Cranberriesa 'Zombie' posvećena ubojstvima dječaka
Pjesma Cranberriesa 'Zombie' posvećena ubojstvima dječaka

Prodaja albuma i singlova grupe The Cranberries povećao se za 1000 posto danima nakon Doloresina smrti. Album s najvećim hitovima grupe našao se na top ljestvicama. 

The Cranberries in concert
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'