Show

Komentari 40

'Od ponedjeljka do petka sam na dijeti, a vikendom ide kulen'

'Od ponedjeljka do petka sam na dijeti, a vikendom ide kulen'

Njezin muž radi treninge i s drugim klijentima pa ona odradi kardio vježbe, oko 30-40 minuta. Miroslav, tvrdi, ima znanje i dugogodišnje iskustvo u uspješnom bavljenju Body Buildingom

Posljednjih mjeseci Indira Levak (46) intenzivno je u teretani. Pod budnim je okom supruga Miroslava Levaka (44), koji je iskusni bodybuilder i njezin osobni trener. Zahvaljujući njemu, pjevačica je postigla zavidne rezultate. Sada je otkrila tajnu svoga uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dan započinjemo jačom kavom, BCAA i treningom u našem GYM-u. Nakon toga na redu su obaveze, studio, radionica. Obično imamo podjelu zadataka i svatko radi svoje, popodne nastojimo doći kući i odmoriti barem pola sata prije večernjeg treninga - rekla je Indira za Slobodnu Dalmaciju

Njezin muž radi treninge i s drugim klijentima pa ona odradi kardio vježbe, oko 30-40 minuta. Miroslav, tvrdi, ima znanje i dugogodišnje iskustvo u uspješnom bavljenju Body Buildingom pa je veliki blagoslov za njezine potrebe po pitanju pripremljenosti i kondicije. 

- Tako radimo od ponedjeljka do petka, uz dan odmora, osluškujući signale koje nam tijelo šalje, a vikendom su koncerti. Čvarci ne, ali kulen, suhomesnato i slatko priuštimo si vikendom - zaključila je Indira.

Njeni obožavatelji primijetili su vitkije i zategnutije noge koje Indira duguje treninzima i pravilnoj prehrani. Pjevačica radi kružni trening, odnosno trening snage cijelog tijela s brojnim rekvizitima, od bučica, do šipke preko girji.

Dosta vremena provodi i na cardio spravama poput bicikla, orbitreka i stepera te trake za trčanje kako bi što bolje istopila masne naslage. Indiri je, prema vlastitom priznanju, najviše smetao celulit koji se vidio na pozornici.

Pjevačica izbjegava gazirana pića, a nakon treninga popije proteinski shake. Redovito ide na tretmane botoksom, a nakon što su joj prije 14 godina grudi naglo narasle, izjavila je da joj ih je tadašnji suprug masirao, pa su zato veće.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

 

 

Najčitaniji članci