Obavijesti

Show

Komentari 34

Od priznanja preljuba na TV-u do svadbe u Rimu: 'Ako netko dirne Fani iščupat ću mu gućak'

Od priznanja preljuba na TV-u do svadbe u Rimu: 'Ako netko dirne Fani iščupat ću mu gućak'
7

Željko Kerum bio je prvi političar koji je preko medija priznao preljub. Te 2009. objavio je kako se rastaje od supruge Anice te da ljubi 24 godine mlađu Fani Horvat s kojom čeka dijete

VIDEO

Mnogi su bili skeptični da će njihova ljubav potrajati, no Fani (35) i Željko (59) Kerum pokazali su kako su jači od svega. Prošlo je 11 godina otkako je u istupu na TV Dalmaciji Kerum objavio kako se rastaje od supruge Ankice, jer je već pet godina u vezi s drugom ženom i s njom čeka dijete. S Ankicom je bio 19 godina. 

izlozba Goya

Tada je počela turbulentna ljubavna priča Keruma i Fani, a u međuvremenu su dobili troje djece, FranuZvonimira i Eleonoru

POGLEDAJTE VIDEO: Ljubavna priča Kerumovih

Pokretanje videa...

Željko Kerum i Fani 01:27

 

Željko je navodno često provodio noći u društvu atraktivnih djevojaka, a te 2005. Fani je prekinula vezu s imućnim poduzetnikom, otprilike Kerumovim vršnjakom. On joj je kupio automobil i rastao se zbog nje, ali ga je Fani ostavila zbog Keruma, pisali su mediji. 

Prije nekoliko godina Kerumov je dobar poznanik, koji je između ostaloga dobro poznavao Fani, za Jutarnji list ispričao kako je Željkova bivša supruga Ankica znala da je on ljubovao s drugom ženom. 

Zeljko Kerum

U listopadu 2009. Željko se definitivno odlučio rastati od supruge Ankice, a njegova djevojka Fani tada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Na TV Dalmaciji objavio je da se razvodi te putem medija priznao preljub. 

Modne kombinacije Fani Kerum: Od ležernih košulja do haljinica
Modne kombinacije Fani Kerum: Od ležernih košulja do haljinica

- Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete - rekao je tada Željko. Fani je nekoliko mjeseci nakon Kerumu rodila sina Franu

Kada se 2012. počelo šuškati da su njezine firme blokirane, Kerum se javio u program Radio Dalmacije. Opovrgao je da mu posao ide loše i to potkrijepio podatkom da je kapital njegovih firmi četiri puta veći nego obveze. 

Tino Jurić/PIXSELL

- Upozoravam svakoga, nemojte mi dirati Fani i nemojte mi dirati djecu. Ne daj Bože da se njoj šta desi u trudnoći ili bebi. Ja ću mu gućak (grkljan op.a.) rukama iščupat - poručio je Kerum. 

Fani i Kerum vjenčali su se 2013. u Rimu pred 20-ak uzvanika. Od tada su se glasine o njima utišale, a Fani ne daje nikakve izjave. 

Split: Željko Kerum s obitelji stigao na glasovanje

A prije negoli je i postala njegova žena, Fani je postala vlasnica četiri tvrtke, 11 trgovina, jahte... Studirala je menadžment, kao i Kerumova kći Neva, a bila je i vlasnica dućana s cipelama u Kerumovom prodajnom centru Joker. Godine 2010. završila je četverogodišnji studij ekonomije i poslovnih financija. Tijekom studija je i radila. Diplomirala poslovne financije. U biznis je ušla još 2005. kad je osnovala turističku agenciju. Tijekom studija vodila je ukupno pet tvrtki te 11 trgovina odjeće i obuće u cijeloj Hrvatskoj.

Kerum festa

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...