Obavijesti

Show

Komentari 10

Od slučajne glume Garfielda do Žene mačke, ovo su glumci koji mrze svoje najpoznatije uloge

Od slučajne glume Garfielda do Žene mačke, ovo su glumci koji mrze svoje najpoznatije uloge
16

Iako se Daniela Craiga često asocira s Jamesom Bondom, kao što uloga u Transformerima Megan Fox neće biti zaboravljena, ovi su glumci i više nego ogorčeni što su pristali glumiti u najpoznatijim filmovima Hollywooda

VIDEO

Poznato je kako je puno glumaca progovorilo u javnosti o svojim negativnim iskustvima tijekom utjelovljenja superheroja, tinejdžerskih srcolomaca ili pak glume u dugačkim franšizama, no izjave nekih jednostavno i dalje iznenađuju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Bill Murray i Garfield

Jedini razlog zašto je ovaj poznati glumac pristao posuditi glas voljenom mačku je taj što je mislio da je scenarij napisao Joel Coen. Coen je poznat po filmovima poput Toy Story i Monster Mash pa je Murray bio presretan što može raditi na njegovom filmu.

- Bio sam premoren, znoj je curio s mene, a rečenice su postajale sve gore i gore. Onda sam svima rekao "Dobro, pokažite mi ostatak filma da vidim što je ovo". Napravili su to. Sjeo sam i gledao film. Onda sam samo prigovarao "Tko je rezao ove scene? Tko je ovo napravio? Koji vrag je Coen mislio kada je ovo radio?" Onda su mi objasnili da film nije napisao Coen na kojeg sam ja mislio kada sam prihvatio ulogu već drugi Coen - objasnio je jednom prilikom glumac nesporazum.

Bob Hoskins i Super Mario Bros

Mnogi su rekli kako je filmska adaptacija popularne igrice iz 1993. godine vrlo čudna.

Made In Dagenham World Premiere - London

Kada su Hoskinsa novinari The Guardiana pitali "Koji je najgori posao koji si ikada prihvatio?", "Koje je tvoje najveće razočaranje?" i "Da se možeš vratiti u prošlost i promijeniti jednu stvar, koja bi to bila?", glumac je imao samo jedan odgovor, "Super Mario Brothers".

British Independent Film Awards - London

Megan Fox i Transformeri

Filmovi o Transformerima uvijek su bili jedna od omiljenih tema filmskih kritičara iako su sami filmovi zaradili bilijune dolara. Kako filmove nisu voljeli kritičari, tako ih nije voljela niti njihova zvijezda Megan Fox. 

LMKMEDIA_TILL_DEATH-FILM-LMK110-25

- Nadam se da su ljudi svjesni kako ovo nije film u kojem je najbitnija gluma - rekla je jednom prilikom za Entertainment Weekly.

Čini se kako je njezinu ljutnju, osim samog filma, potaknuo i njegov redatelj Michael Bay kojeg je nazvala Hitlerom.

Megan Fox zgrozila je fanove objavom: 'Ovo mogu vidjeti i njena djeca, zašto ona to piše?'
Megan Fox zgrozila je fanove objavom: 'Ovo mogu vidjeti i njena djeca, zašto ona to piše?'

- On želi biti kao Hitler na postolju. Takav je i bio, tako da je raditi s njim prava noćna mora! - ljutito je izjavila, no kasnije povukla izjavu koju je nazvala izljevom bijesa koji nije trebao izaći u javnost.

Daniel Craig kao James Bond

Neko vrijeme mnogi obožavatelji ovih akcijskih filmova nisu bili sigurni hoće li se Craig vratiti kao James Bond u 25. film.

- Radije bi razbio ovu čašu i prerezao si vene. Ne, neću se vratiti sada. Nikada. Dosta mi je. Gotovi smo i samo želim nastaviti dalje - rekao je tada za Time Out.

FILE PHOTO: Daniel Craig poses for photographers as he attends the world premiere of the new James Bond 007 film "Spectre" at the Royal Albert Hall in London, Britain

Ipak, čini se kako ga je dovoljna svota novca ipak vratila u smoking.

Jessica Alba i Fantastična četvorka

Alba je poznata kao jedna od najljepših glumica u Hollywoodu i mnogi bi ju ponovno htjeli vidjeti u uskoj odjeći kakvu je morala nositi na snimanju Fantastične četvorke.

Jessica Alba, actor and businesswoman, attends the IPO of her company, The Honest Company in New York

Ona je bila jedna od prvih koja je uskočila u svijet superherojskih filmova devedesetih i 2000-ih godina. Ipak, iskustvo snimanja tog filma dovelo ju je do toga da poželi prestati s glumom u potpunosti.

VIDEO Daniel Craig zadnji put će glumiti agenta 007, nakon niza odgoda film napokon u kinima
VIDEO Daniel Craig zadnji put će glumiti agenta 007, nakon niza odgoda film napokon u kinima

- Mrzila sam to. Jako. Sjećam se kada sam glumila u sceni umiranja. Redatelj mi je tada rekao kako to izgleda pre realistično i bolno. Pitao me mogu li biti ljepša dok plačem, rekao mi je da moram lijepo plakati - rekla je za Elle.

Milan, Jessica Alba arrives for event in Douglas perfumery

Ryan Reynolds kao Green Lantern

Reynolds je toliko mrzio ovaj film da ga nikada nije uspio pogledati do kraja iako je to pokušao učiniti više puta.

FILE PHOTO: Actor Ryan Reynolds poses at the premiere for the film "Free Guy" in New York

Toliko ga je mrzio da je čak u svojoj najpoznatijoj ulozi - Deadpool upucao u glavu fikcijsku verziju sebe samo zato što je pristao glumiti u tom filmu. 

Halle Berry kao Žena mačka

Berry je jedna od glumica koja se sa svojim ulogama zna dobro našaliti. Tako se na dodjeli Zlatne maline, nagrade koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja, dobro našalila sa svojom ulogom Žene mačke.

- Puno hvala! Nikada u životu nisam mislila da ću biti ovdje. Htjela bi zahvaliti svome menadžeru koji me neizmjerno voli. Toliko me voli da me nagovara i da uzimam projekte za koje zna da su sr*nje. Meow - našalila se na dodjeli parodijske nagrade.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum Screening - Los Angeles

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...