Show

Komentari 23

Odgađa se povratnički koncert Vesne Pisarović zbog korone...

Odgađa se povratnički koncert Vesne Pisarović zbog korone...

Vesnin koncert nije jedini koji se odgađa zbog novonastale situacije. Koncert su otkazale i The Frajle koje su trebale pjevati u KD-u 'Vatroslav Lisinski' od 14. do 16. ožujka

S ciljem prevencije širenja zaraze korona virusom odgađa se koncert Vesne Pisarović (41), koji je trebao biti 28. ožujka u Domu sportova. Novi datum koncerta je 23. svibnja 2020. Vijest o odgodi koncerta pjevačica je objavila na svom Instagram profilu.

Pisarović je karijeru prekinula 2005., a koncert u Domu sportova trebao je biti najava njenog povratka na estradu.

Vesnin koncert nije jedini koji se odgađa zbog novonastale situacije. Tri dana zaredom, od 14. do 16. ožujka, trebale su The Frajle pjevati u KD-u 'Vatroslav Lisinski'. Rasprodale su prva dva koncerta, pa su dodali i treći, no zagrebačka publika morat će se strpjeti. Zbog opasnosti od korona virusa, nastupi The Frajle odgođeni su za 18. svibnja te 1. i 2. lipnja.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović te Jelena i Nevena Buča nedavno su izdale novi album 'Obraduj me', na kojemu su se našle neke od najpoznatijih pjesama legendarnih glazbenika, a na svakoj su pjesmi ugostile izvornog izvođača te pjesme. Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi 'Ako je vrijedilo išta', dok aktualni singl, pjesma 'Žuta ruža', koju su otpjevale sa Željkom Bebekom (74), mjesecima ne silazi s top lista.

Također, na službenoj stranici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog stoji obavijest da se odgađa koncert 'Starogradske pjesme u Lisinskom' koji je trebao biti danas u 19:30 sati. Jedan od gostiju koncerta trebao je biti i Krunoslav Kićo Slabinac (75).

- Gost sam sutra u Lisinskom i koncert nije otkazan. Ne bojim se, a ako mi je suđeno - suđeno je - još jučer nam je rekao Slabinac.

 

 

Najčitaniji članci